.

.

FLNEOO Първоначалните Колиета за жени, Модерно 14К Позлатените Първоначалната огърлица за момичета, Подаръци, Изящни Бижута за Момичета, Колие с Букви за Жени, Първона?

FLNEOO Първоначалните Колиета за жени, Модерно 14К Позлатените Първоначалната огърлица за момичета, Подаръци, Изящни Бижута за Момичета, Колие

BGN 6.37
Брой продукти
Налично за поръчка

?ДЪЛГОТРАЕН БЛЯСЪК От FLNEOO : една от най-съвременните патентована технология, благодарение на която вашето оригинално колие ще бъде ярко светят дълги години, без да се налага да купувате ново колие с главни буквиРегулируем размер в рамките на 18 + 2 инча. ? УДОБНО и сигурно : Това е детско бижу е безвредно за кожата.Това няма да доведе до обрив или дразнене и не ще направи кожата зелено.Освен това, това е украса за момичета гладкото на шията, което означава липса на издърпване на косата или тесни точки на кожата. ?ЗДРАВИ : украса за момичета.Изработени с покритие от истинско злато 14 карата за здравина и издръжливост.Дали ежедневното носене или интензивни физически натоварвания, вашите първоначални дамски колиета не се разбиват и да не падне с с пушка. ?НАПРАВЕНО на РЪКА : въведете увереност, знаейки, че не са се съгласили на по-малко.Това дамско колие ръчно полиран майстори, той е с висока полировку, придающую му елегантен блясък.Трябва само да се хареса, както на вас изглеждат подаръци за подрастващите момичета. ?100% ГАРАНЦИЯ : Недешевое производство!В допълнение към нашата политика за връщане без проблеми в продължение на 90 дни, освен ако в първоначалното си огърлица малко поменяет цвят, ние ще ви изпратим съвсем ново, без въпроси.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория