.

.

Четка за тоалетна AMABEAmts, 2 бр., четка за тоалетна (на куката + четка за тоалетна), четка за тоалетна в банята-Ергономична, с дълга дръжка, за по-дълбоко почистване, 19,6 ин?

Четка за тоалетна AMABEAmts, 2 бр., четка за тоалетна (на куката + четка за тоалетна), четка за тоалетна в банята-Ергономична, с дълга

BGN 24.54
Брой продукти
Налично за поръчка

Четка е изработена от найлон с четина и ръкохватка, усилена със стомана ➤ Обмислен размер : всяка с размер на 4,7 инча в диаметър и 19,6 инча височина, тежи около 13 грама / 1 бр. ➤Моющаяся глава на четка : не пачкается, глава на четка бързо изсъхва след почистване на тоалетната чиния, петна къде да се скрие. ➤Се вписва добре в модерни, така и класически декор. ➤Свободно стояща конструкция позволява лесно да преместите устройството и миене.Четка е изработена от найлон с четина и ръкохватка, усилена със стомана. ➤ Обмислен размер : всяка с размер на 4,7 инча в диаметър и 19,6 инча височина, тежи около 13 грама / 1 бр. ➤Моющаяся глава на четка : не пачкается, глава на четка бързо изсъхва след почистване на тоалетната чиния, петна къде да се скрие. ➤Се вписва добре в модерни, така и класически декор. ➤Свободно стояща конструкция позволява лесно да преместите устройството и миене.Материал : ABS PP (писалка), PP (влакна четки) Размери на продукта : 19,6x4,7 инча В комплекта са включени : 1 комплект четки за тоалетни принадлежности, 1 комплект куки за тоалетни принадлежности Тегло на продукта : 13 Характеристики : Отличен за малки помещения, лесен за използване, защита на околната среда.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория