.

.

ZJHYXYH Фото албум с кожена вложка, 500 фотографии, 6-инчов Албум с голям капацитет, 5X7, Творчески Фотодекор, са подбрани книга (Цвят: бял с нашивкой под формата на петолъчн

ZJHYXYH Фото албум с кожена вложка, 500 фотографии, 6-инчов Албум с голям капацитет, 5X7, Творчески Фотодекор, са подбрани книга (Цвят:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални нещавашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.вашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.вашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Материал на корицата : Pu Размер на албума : 32,6x36x6 см Характеристики : капацитет 576 6-инчови снимки, 144 7-инчов фотоалбум Тип : поставяне на Опаковка : 1 бр. фотоалбум Забележка : Допуска се отклонение до 1-2 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Изложба на продукта.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория