.

.

THE BOYZ BE БУДЕН Roar 8-ми мини-албум Jewel Case Version CD + Албум със снимки и текстове на песни, + фотокарточка за селфи + Трекинг (версия JACOB)

THE BOYZ BE БУДЕН Roar 8-ми мини-албум Jewel Case Version CD + Албум със снимки и текстове на песни, + фотокарточка за селфи + Трекинг (версия

BGN 14.57
Брой продукти
Налично за поръчка

Дата на излизане - 21 февруари 2023 година Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Всички продукти от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.Дата на излизане - 21 февруари 2023 година. Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Всички продукти от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.Дата на излизане на 8-ми мини-албум BOYZ BE БУДЕН Roar в калъф за бижута - 21 февруари 2023 г.- Съдържание на албума - компакт-диск + албум със снимки и текстове на песни, 16 страници + картичка с селфи на 1 страница + безплатен номер за проследяване.В зависимост от версии на съдържанието на албум може да се различават.Диск със списък на песни (CD) 1. Ние ще се актуализира в скоро време. ✔ Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя. ✔ Всички стоки от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка. ✔ Брой на закупуване ще бъде записана в таблицата Korea HANTEO & GAON! ✔ Всички поръчани продукти ще бъдат изпратени с номер за проследяване. ✔ Всички продукти са опаковани и изпратени в кутия.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория