.

.

Прост и стилен набор от малки кръгли мисок WYBW, Малка купа от полиран порцелан, устойчив на сколам и напукване, дизайн на външната повърхност на нескользящий, подход?

Прост и стилен набор от малки кръгли мисок WYBW, Малка купа от полиран порцелан, устойчив на сколам и напукване, дизайн на външната

BGN 12.69
Брой продукти
Налично за поръчка

【Материал изделия】 : Тези керамични чаши, са изработени от матирана остъклени повърхност, което им придава мекота и нежност комбинация от матирана лак за нокти и матова текстура прави визуален ефект прости и щедри.Ако искате нещо Ново и Уникално, това е Идеалният Избор. 【Лесна употреба】 : може да се използва в миялни машини и микровълнови фурни, а също така опаковат в стекове, за да пести място в шкафа. 【Високо качество】 : Высокотемпературное начин на приготвяне, разширено с помощта на съвременни технологии, толстостенная дизайн, по-тежки обикновените мисок, здрава и трайна, тя може да се използва ежедневно. 【Обхват】 : Може да съдържа люспи, овесени ядки, супа, салата, плодове, подправки и т., Подходящ за ежедневна употреба. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с мен, аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа, или можете да погледнете в моя магазин и да купи който ви харесват стоките. 【Материал изделия】 : Тези керамични чаши, са изработени от матирана остъклени повърхност, което им придава мекота и нежност. комбинация от матирана лак за нокти и матова текстура прави визуален ефект прости и щедри.Ако искате нещо Ново и Уникално, това е Идеалният Избор. 【Лесна употреба】 : може да се използва в миялни машини и микровълнови фурни, а също така опаковат в стекове, за да пести място в шкафа. 【Високо качество】 : Высокотемпературное начин на приготвяне, разширено с помощта на съвременни технологии, толстостенная дизайн, по-тежки обикновените мисок, здрава и трайна, тя може да се използва ежедневно. 【Обхват】 : Може да съдържа люспи, овесени ядки, супа, салата, плодове, подправки и т., Подходящ за ежедневна употреба. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с мен, аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа, или можете да погледнете в моя магазин и да купи който ви харесват стоките. ☆ висококачествена японска керамични съдове може да служи на семейството и гостите ☆ с тези красиви мисками вашите домашни ястия ще бъдат подобни на вечеря в изискан ресторант ☆ Красива керамична купа за ориз - това е модерна и прибори за готвене, подходяща за всички, които обичат традиционната и съвременна азиатската и японска кухня ☆ Ако ви харесва съдове в японски стил, то този комплект керамични мисок ще ви представя съвсем други усещания ☆ е Много подходящ за приготвяне на ориз с къри, мюсли, супи, салати, гарнитури, десерти, ядки, плодове и други ястия,☆ Параметри : Материал : керамика Стил : японски Приложение : у дома, в клуб-хотел, Форма на ресторанта : Ротондаматериал : Керамикамодели : 6 Полличи☆ на Помещение включва : 1 * Керамична купа за ориз.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория