.

.

HOMINGLUX Urns Пепел Кремационный спомен - Малка кремационная урна, Мини-спомен за човек с Височина 1,6 инча Урни от неръждаема стомана за праха, подходящи за пръст, твърда ?

HOMINGLUX Urns Пепел Кремационный спомен - Малка кремационная урна, Мини-спомен за човек с Височина 1,6 инча Урни от неръждаема

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

❤️ Урна в памет на баща си : Този малък сувенир е проектиран, за да споделя праха на баща си със семейството и приятелиМини дизайн лесно да носите със себе си, точно както татко винаги близо до вас, можете да напълните малко количество пепел, коса, парфюм или други специални съобщения. ❤️ Изключителна изработка : В тези много трудни времена можете да сте сигурни в избора на трайно урни за съхранение на праха на паметта, изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрава и гладка, никога не податливи на корозия, не деформируемой, прецизна резбовани винтови капачки запазват вътрешната част на абсолютно херметически. ❤️ Уникални сувенири урна : Малки сувенирни урна за кремация, предназначени за това, за да споделят покойници със семейството и приятелите си така, като че ли никога не ги е напускал.Да се съхранява паметта за своите близки, с помощта на тази кремационной урни, предназначена за съвместно използване. ❤️ Идеален подарък : Прости и изискани сувенири урна за кремация - чудесен подарък за вашите близки.Към него е приложен красива кадифена торбичка и набор от подложки, за да изпълни със спомени.Интелигентен подарък за близки и приятели за Коледа, рожден Ден, годишнина, ден на благодарността, Нова година, да се пази от близките си.Той служи на целта си - да бъда с теб завинаги. ❤️Почтите своите близки красива урной : Почтите своите близки, като ги постави пръст в елегантна мини-урна.Красива украса не поблекнет и не потускнеет, тя е същата вневременная, като спомени, които той представлява, декориране на своя дом.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория