.

.

Колие NEWNOVE от Естествена Лилава роза с крила на Ангел, Цветя, Подаръци за Жени, Съпруги, Майки, Приятелки, баби и дядовци, за Коледа, Подаръци за Годишнина, Рожден ден ?

Колие NEWNOVE от Естествена Лилава роза с крила на Ангел, Цветя, Подаръци за Жени, Съпруги, Майки, Приятелки, баби и дядовци,

BGN 17.99
Брой продукти
Налично за поръчка

???? ??? ? ???? ???'? ?? ??? : какво още може да изрази любовта си, освен вечна рози с сверкающим огърлица love heart?NEWNOVE избра свежи рози и ги е запазила в кутия за подарък, където също е скрита колие angel wings ????????? ???? ????? : истинска роза добре запазена, така че цветето ще изглежда толкова естествено и свежо, както в деня, когато го удари.Дайте я на кутия вечнозелени рози, с които тя ще може да се насладите на 3-5 години!. ????? ????? ????? ???????? : класически дизайн във формата на крила на ангел с блеснали сърдечен камък.Крилата на един ангел, увита около привличане на вниманието и на великолепния на сърце от камък, символ на вечната любов, духовност и защита. ??????? ???? ??????? : елегантно преподнесенный и красиво опаковани, готови за лесно дарению.Продължете направо сега и мисли за своята жена, приятелка, майка, баба, сестра или за нея самата и изберете цвят, който им е най-много се радвате за следващата си подарък!. ??????? ???? ??? ????? ???????? : изненадайте близките си страхотен вечнозелено цвете и сияйна кристал окачване, която ще запази спомените за дълги години.Запазената истинска роза с огърлица - творчески подарък за Деня на майката, Коледа, Свети Валентин, годишнина и рожден ден. ???? ??? ? ???? ???'? ?? ??? : какво още може да изрази любовта си, освен вечна рози с сверкающим огърлица love heart?NEWNOVE избра свежи рози и ги е запазила в кутия за подарък, където също е скрита колие angel wings. ????????? ???? ????? : истинска роза добре запазена, така че цветето ще изглежда толкова естествено и свежо, както в деня, когато го удари.Дайте я на кутия вечнозелени рози, с които тя ще може да се насладите на 3-5 години!. ????? ????? ????? ???????? : класически дизайн във формата на крила на ангел с блеснали сърдечен камък.Крилата на един ангел, увита около привличане на вниманието и на великолепния на сърце от камък, символ на вечната любов, духовност и защита. ??????? ???? ??????? : елегантно преподнесенный и красиво опаковани, готови за лесно дарению.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория