.

.

Надуваем матрак, за камион Pittman Открито PPI-504 AirBedz Тан | в пълен размер Къс легло 5,5-5,8 метра с вграден въздушен помпа от акумулаторни батерии |Удлинителем задната врат?

Надуваем матрак, за камион Pittman Открито PPI-504 AirBedz Тан | в пълен размер Къс легло 5,5-5,8 метра с вграден въздушен

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Е проектиран по такъв начин, че да се намира около джанти отделения на вашия пикап и над тях, създаване на зона за спане, в която се използва цялата платформа на камионаРазширете зоната на вашия сън, с помощта на приложен матрак за багажника. 2021 - Рециклирана акумулаторна батерия за подобряване на надеждността и производителността при използване с вградена помпа.Нови капаци на клапани допринасят за помпане / сдувание, като същевременно се гарантира вашата индивидуална сила в продължение на цялата нощ. Рециклирана плат осигурява още по-голям комфорт и издръжливост при наслаждавайки се на прекрасна почивка на открито.Удлинительный матрак задната част на врата влиза в комплекта. Надуваем матрак 68 "x 63,5" x 12", 21 "X 57"X 12", матрак за задната част на врата.Е проектиран по такъв начин, че да се намира около джанти отделения на вашия пикап и над тях, създаване на зона за спане, в която се използва цялата платформа на камиона.Разширете зоната на вашия сън, с помощта на приложен матрак за багажника. 2021 - Рециклирана акумулаторна батерия за подобряване на надеждността и производителността при използване с вградена помпа.Нови капаци на клапани допринасят за помпане / сдувание, като същевременно се гарантира вашата индивидуална сила в продължение на цялата нощ. Рециклирана плат осигурява още по-голям комфорт и издръжливост при наслаждавайки се на прекрасна почивка на открито.Удлинительный матрак задната част на врата влиза в комплекта. Надуваем матрак 68 "x 63,5" x 12", 21 "X 57"X 12", матрак за задната част на врата.Матраци Air Bedz Тан са проектирани по такъв начин, за да можете да ги инсталирате около колелата на вашия пикап и върху тях, създаване на зона за сън, която заема цялата платформа на камион, осигурявайки повече пространство и комфорт за любителите на активния отдих.Сверхпрочная на тъканта, дизайн осигурява по-устойчиви на пробиване матрак, който отговаря на нуждите на любителите на активния отдих.където най - важното- усърдно, за да играят и да спят добре.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория