.

.

Healeved Детски Играчки, 15 бр. Поролоновые Шишарки Декоративно-Приложното Изкуство на Празен Бял Стиропор Коледно Дърво Поролоновые Шишарки за Дома Сам Занаяти Ръчно ?

Healeved Детски Играчки, 15 бр. Поролоновые Шишарки Декоративно-Приложното Изкуство на Празен Бял Стиропор Коледно Дърво Поролоновые

BGN 5.90
Брой продукти
Налично за поръчка

?Белите шишарки от стиропор, стоки за бродерия, стоки за дома, Занаяти, изработени ръчно изработени Проекти, Коледна елха, Масата, Централна част, пяна във формата на конус ?КОЛЕДНА украса от стиропор -✨ Мултифункционалност : Тези големи шишарки, направени със собствените си ръце, перфектно ще допълнят си, за да проверите за декоративно и приложно изкуство; Украсете тези шишарки от стиропор по много начини, например, коледни елхи като коледна украса, на любимите си герои и много други; Използвайте въображението си за създаване на красиви декоративни елементи. ?Пяна във ФОРМАТА НА КОНУС -✨ Широк спектър от приложения : Пяна във формата на конус е подходящ за всякакви проекти украса на празници със собствените си ръце у дома, в училище или в офиса, както и за практически работи за децата в църквата, предучилищна, детска градина или у дома. ?ШИШАРКИ от СТИРОПОР ЗА DIY -✨ Насладете се на процеса на ръчно изработени : нашите шишарки от стиропор могат да рисуват, рисуват, pin и записвам, можете да ги мушкам чрез събиране, нарязани и придават форма, те позволяват да се моделират и създават различни форми, развиете вашите практически умения, дават ви интересно занимание. ?КОЛЕДНО дърво от БЯЛ стиропор -✨ Красива избор на бижута : Шишарки от пяна също могат да се използват за украса на различни партита или дейности, можете да създадете красиви модели на повърхността на собствените си идеи, а след това да ви се даде и на членовете на вашето семейство една незабравима почивка. ?Белите шишарки от стиропор, стоки за бродерия, стоки за дома, Занаяти, изработени ръчно изработени Проекти, Коледна елха, Масата, Централна част, пяна във формата на конус. ?КОЛЕДНА украса от стиропор -✨ Мултифункционалност : Тези големи шишарки, направени със собствените си ръце, перфектно ще допълнят си, за да проверите за декоративно и приложно изкуство; Украсете тези шишарки от стиропор по много начини, например, коледни елхи като коледна украса, на любимите си герои и много други; Използвайте въображението си за създаване на красиви декоративни елементи. ?Пяна във ФОРМАТА НА КОНУС -✨ Широк спектър от приложения : Пяна във формата на конус е подходящ за всякакви проекти украса на празници със собствените си ръце у дома, в училище или в офиса, както и за практически работи за децата в църквата, предучилищна, детска градина или у дома.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория