.

.

Malgero Червени Коледни светлини работещи На батерии в помещения с Таймер, 50LED 16,4 Подножието Страхотна Струнни Светлини Сребърен и Меден Проводник Външни Водоустойчи?

Malgero Червени Коледни светлини работещи На батерии в помещения с Таймер, 50LED 16,4 Подножието Страхотна Струнни Светлини Сребърен

BGN 2.93
Брой продукти
Налично за поръчка

【Гъвкава комбинация на Хелоуин】 С готик червени светлини можете да ги комбинирате с паяци, черепи или други декорации за Хелоуин, за да се създаде пугающую атмосфера на вашето парти за Хелоуин 【Функция таймер】 Led гирлянди за Хелоуин снабдени с таймер, задръжте превключвателя включено "ТАЙМЕР", светлините на 6 часа "включени" и 18 часа на "изключени", а кръгът се повтаря всеки ден, освободи ръцете си и спестете енергия.【Функция таймер】 Led гирлянди за Хелоуин имат таймер, задръжте превключвателя включено "ТАЙМЕР", светлините на 6 часа "включени" и 18 часа на "изключени", а кръгът се повтаря всеки ден, освободи ръцете си и спестете енергия. 【Отлична гъвкавост】 Червени фенери за Хелоуин идват с ультратонкой качествена сребърна тел, я много надеждно и гъвкаво се сгъват в каквато и да е форма, които вие искате, или оборачивать около растенията, табели, мебели и почти всичко останало.Забавлявай се с ръце заедно с децата си!. 【Водоустойчива IP65】 Malgero фея string светлини е водоустойчив по стандарт IP44, тел антикоррозийный, подходящ за външна украса. (Отделението отделение не е водоустойчив, моля, съхранявайте го на сухо място. 【Покупка без проблеми】 Ние гарантираме, че всички струнни инструменти осветителни тела, подложени на щателна проверка преди да изпратите от завода.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени, моля, уведомете ни и ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа. 【Гъвкава комбинация на Хелоуин】 С готик червени светлини можете да ги комбинирате с паяци, черепи или други декорации за Хелоуин, за да се създаде пугающую атмосфера на вашето парти за Хелоуин. 【Функция таймер】 Led гирлянди за Хелоуин снабдени с таймер, задръжте превключвателя включено "ТАЙМЕР", светлините на 6 часа "включени" и 18 часа на "изключени", а кръгът се повтаря всеки ден, освободи ръцете си и спестете енергия.【Функция таймер】 Led гирлянди за Хелоуин имат таймер, задръжте превключвателя включено "ТАЙМЕР", светлините на 6 часа "включени" и 18 часа на "изключени", а кръгът се повтаря всеки ден, освободи ръцете си и спестете енергия.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория