.

.

SGF Играчки за птици от дърво, Цветни Спирали, Играчки за Дъвчене за птици, Играчки за Папагали, Играчки за Хранене на Папагали, Играчки за птици, Играчки за Папагали, ?

SGF Играчки за птици от дърво, Цветни Спирали, Играчки за Дъвчене за птици, Играчки за Папагали, Играчки за Хранене на Папагали, Играчки

BGN 5.04
Брой продукти
Налично за поръчка

[Играчка-птичка] най-Добрата играчка за вашия приятел-папагалЯрък цвят може бързо да привлече вниманието на птиците, за да им играчки на компанията и намаляване на тяхната самота. [Помогнете затворен клюн] Дървени пръчици могат да помогнат на птиците се усъвършенствате своя клюн и няма да повлияе на тяхната хранителна способност.В същото време, тя също така отговаря на дъвченето навик птици и им помага да растат здрави. [Сигурността на материали] Чисто натурално дърво съчетана с памучна връв, допълнени закона за храните, от пигмента, който е безопасен и нетоксичен и предпазва тяхното здраве, издържа на укусам. [Размер] Дължина-4,5 инча, което е подходящо за малки и средни птици.Отгоре има подемни пръстен, с помощта на което ви е удобно да го закачите навсякъде и да позволите на вашите приятели-птиците, както и да се насладят на процеса на дъвчене. [Приложими към всички птици] Тази играчка е подходящ за различни видове птици, като папагал ара, косоглазый ара, африканска сива птица, папагал какаду, таро, неразлучники и други видове папагали.Това е истински другар по игри на вашия приятел-папагал. [Играчка-птичка] най-Добрата играчка за вашия приятел-папагал.Ярък цвят може бързо да привлече вниманието на птиците, за да им играчки на компанията и намаляване на тяхната самота. [Помогнете затворен клюн] Дървени пръчици могат да помогнат на птиците се усъвършенствате своя клюн и няма да повлияе на тяхната хранителна способност.В същото време, тя също така отговаря на дъвченето навик птици и им помага да растат здрави. [Сигурността на материали] Чисто натурално дърво съчетана с памучна връв, допълнени закона за храните, от пигмента, който е безопасен и нетоксичен и предпазва тяхното здраве, издържа на укусам. [Размер] Дължина-4,5 инча, което е подходящо за малки и средни птици.Отгоре има подемни пръстен, с помощта на което ви е удобно да го закачите навсякъде и да позволите на вашите приятели-птиците, както и да се насладят на процеса на дъвчене.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория