.

.

Еднократна Маска за лице под формата на Леопардового Леопард с Шарени 50ШТ, 3-Слойная Маска с Цветен Модел на Пеперуда за Възрастни, Пълна Защита на лицето (Y)

Еднократна Маска за лице под формата на Леопардового Леопард с Шарени 50ШТ, 3-Слойная Маска с Цветен Модел на Пеперуда за

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

❤100% чисто нова, с използването на висококачествени материали ❤Плат с висока степен на филтриране : послойная структура на филтриране. ефективното отделяне на замърсители. ❤Е изработена от висококачествени материали, меки на пипане, здрав, не вреди на кожата и добре предпазва лицето.Лентата е удобно да се увива около главата си, като същевременно осигуряват плътно прилепване.Специално подбран съвет за носа приспособява към контурите на лицето, като осигурява приятна кацане. ❤Носенето на маски - един от начините за ограничаване на разпространението.Моля, носете го, когато имате нужда да излезете на улицата! ,но и за общността на глухите маска, която крие някой, на устата, може да се превърне в буквален пречка за ефективна комуникация. ❤Забележка : В известна степен, тези маски могат да се използват повторно, ние не ви препоръчваме да ги използвате повече от 6 часа за осигуряване на вашата безопасност.Особено след това, като се върнете у дома, моля, изхвърлете го, а след това измийте ръцете си.3-слойная нетканая еднократна маска е изработена от 3-слойного нетъкан текстил, тя е полезна за здравето и безопасен за използване.Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен.Специален 3-слойный нетъкан дизайн, осигурява известна защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец и т., Еластична ушна контур, лесно се побира и не оказва натиск на ушите си. ноктите салон или всякакви други области, където може да изисква защита Характеристики : 1. Изработен от екологично чист материал, който не дразни кожата, мек и удобен. Дишаща материал и красиви модели, което го прави полезен и модерен. Специална 3-слойная нетканая конструкция, се предвижда защита от прах, автомобилни выхлопов, цветен прашец и т. Перфектен дизайн, когато сте го нося, той безпроблемно се пада на лицето.Еластичната ушна контур лесно се побира и не оказва натиск на ушите си. ноктите салон или всякакви други области, където може да изисква защита на Помещение включва : 50 бр.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория