.

.

LLRYN Сейфове 25 см Сейфове, Сейф Сейф Домашен Малък Парола От пръстови отпечатъци Хотел, една седалка, всички метални Сейф Сейф За Съхранение на Бижута и пари в Брой (Ц?

LLRYN Сейфове 25 см Сейфове, Сейф Сейф Домашен Малък Парола От пръстови отпечатъци Хотел, една седалка, всички метални Сейф Сейф За Съхранение

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【Домашен банка】 Е малък сейф, който е подходящ за съхранение на пари, бижута, важни документи и други ценности за домашна или офис употреба 【Взрывозащищенная система】Когато сейф опростен, парола или отпечатък от пръст въведени неправилно 3 пъти, той автоматично влиза в системата за сигнализация и ще писклив сигнал за тревога. 【Лесно отключване на】 Нова усъвършенстване на полупроводниковата система за пръстови отпечатъци, двойна система за отключване с парола + пръстов отпечатък; също така е оборудван с набор от резервни ключове, ако не можете, вие все още можете да получите достъп. 【Здрав】 Този сейф е направен от низкоуглеродистого сплав.Корпусът е изработен от солидна стоманена плоча с дебелина 2 мм. рамка, която панел е изработен от здрава стоманена плоча с дебелина 4 мм, която е лесно да се повреди и която е с висок коефициент на сигурност.Применимая сцена : семейство, офис, организация на храненето в хотела.Това е безопасен и удобен, сейф.Може да се използва в най-различни сцени за съхранение на различни ценни предмети.Функция силен сигнал осигурява безопасността на записани елементи.Ако сте забравили паролата си, не се притеснявайте.Можете да се възползвате от резервен ключ.У Дома можете да съхранявате ценни неща, като например валута, бижута и предмети с колекционерска стойност; В офиса можете да съхранявате поверителни документи, важни договори, книги и други важни елементи.Име на продукта : Електронен сейф.Материал : изцяло стоманена плоча.Цвят : златен цвят на шампанско, кафе, злато, черен.Размерът на външната кутия : 35 * 25 * 25 см / 13.Вътрешни размери на гардероба : 32 * 20 * 23 см / 12.Дебелината на стоманени плочи кутия : 2 мм. Дебелина на вратата : 4 mm. Тип врати : однодверная.Применимая сцена : семейство, офис, заведения за хранене в хотела.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория