.

.

Litewoo Хамстер Дъвчене Играчка Дървена Платформа Шлайфане Играчки За Зъби Упражнения за Тренировка на Интелекта Цветен Дървен Блок за Дребни Животни Чинчила Звезди?

Litewoo Хамстер Дъвчене Играчка Дървена Платформа Шлайфане Играчки За Зъби Упражнения за Тренировка на Интелекта Цветен Дървен

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Размери】 5,51 х х 2,95 2,56 инча / 14 х 7,5 х 6,5 виж ?【Играчка-кубче за хамстер】 сладки и забавни аксесоари за клетки за домашни любимци, поворачивающие играчка за тренировка на крайници, домашен любимец ?【Характеристики】 Играчки от дърво, безопасни и нетоксични, могат да се използват за шлифоване на зъбите и ноктите. ?【Упражнение】 Това е необходимо за спорт и развлечения, домашни любимци, за малки животни могат да играят и да се обучават по всяко време и навсякъде клетки, намаляване на стреса и получаване на физическото и психическо удоволствие. ?【Подходящ за】 малки животни играчка е подходящ за хамстер джудже, сирийската плъх, морско свинче, хамстер и така нататък. ?【Размери】 5,51 х х 2,95 2,56 инча / 14 х 7,5 х 6,5 виж ?【Играчка-кубче за хамстер】 сладки и забавни аксесоари за клетки за домашни любимци, поворачивающие играчка за тренировка на крайници, домашен любимец. ?【Характеристики】 Играчки от дърво, безопасни и нетоксични, могат да се използват за шлифоване на зъбите и ноктите. ?【Упражнение】 Това е необходимо за спорт и развлечения, домашни любимци, за малки животни могат да играят и да се обучават по всяко време и навсякъде клетки, намаляване на стреса и получаване на физическото и психическо удоволствие. ?【Подходящ за】 малки животни играчка е подходящ за хамстер джудже, сирийската плъх, морско свинче, хамстер и така нататък.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория