.

.

Преносим Лъжичка за кучешки какашек с пакети, Инструмент за почистване на домашни животни за събиране на боклука в пътуване, Преносим Лъжичка за кучешки какашек, М?

Преносим Лъжичка за кучешки какашек с пакети, Инструмент за почистване на домашни животни за събиране на боклука в пътуване, Преносим Лъжичка

BGN 8.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Преносим, снабден с метална кукаМожете да прекъсва каишка на кучето.Мини размер, подходящ за кученца и малки кучета.Здрав и лек, изработен от материал с висока якост на КОРЕМА.Елате с безплатен рулоном пакети за какашек.Идеален за разходка с кучето или на път!.Нашият преносим лъжичка за какашек за кучета, котки и малки домашни любимци могат да се отварят под ъгъл до 135 °. Можете да съберете куче какашки и отпадъци от всяка повърхност, без да използвате ръцете си, като използвате торба за боклук и една метална кука, която не засяда, което прави използването му е бързо и ефективно.Можете да го прикачите към поводку куче или кука за колан колан.Лъжичка за кучешки какашек е изработен от устойчиви материали, ABS, което осигурява ниско тегло и в същото време е сила.лесен за използване, веднага махнете капака, натиснете бутона, за да се сложи торба за боклук на две клешни, за да събере какашки най-лесният и практичен начин.Преносим лъжичка за кучешки какашек, санитарен събиране на кучешки отпадъци, пречистване на тежкотоварни за кучешки отпадъци с дозатор за пакети, скоба за кучешка каишка и пакети за какашек в комплект. преносим лъжичка за какашек за малки кучета 1. Преносим, снабден с метална кука.Можете да прекъсва каишка на кучето. Мини размер, подходящ за кученца и малки кучета. Здрав и лек, изработен от материал с висока якост на КОРЕМА. Елате с безплатен рулоном пакети за какашек. Идеален за разходка с кучето или на път!Преносим лъжичка за кучешки какашек с пакети, инструмент за почистване на домашни животни за събиране на боклука в пътуване, преносим лъжичка за кучешки какашек, малки кучета, котки, санитарен лъжичка за кучета и котки, Тежкотоварни пречистване на отпадъци за малки кучета и котки с дозатор за пакети, скоба за кучешка каишка и пакети за какашек в комплект.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория