.

.

IEUDNS Повдигнати Наклонена Купа За Хранене на Котки Повдигнати Поставка 15 см, Наклонен и Купа За Вода за Котки, А за Домашни Любимци, Повръщане за Кучета, Кърмещи Котк?

IEUDNS Повдигнати Наклонена Купа За Хранене на Котки Повдигнати Поставка 15 см, Наклонен и Купа За Вода за Котки, А за Домашни Любимци,

BGN 18.22
Брой продукти
Налично за поръчка

Изработен от хранително-вкусовата керамика, здрав, издръжлив, лесен за почистване и са подходящи за домашни любимциКреативен, сладък и красив, красив и практичен, а също е добра украса.Наклонена конструкция защитава шиен отдел на гръбначния стълб домашен любимец, намалява напрежението в шията и в ставите и спестява котешки храни.Керамични, подходяща височина за повечето котки, побира вода, храна, екстри. за котки в напреднала възраст, с по-големи костите или проблеми с храносмилането.Изработен от хранително-вкусовата керамика, здрав, издръжлив, лесен за почистване и са подходящи за домашни любимци.Креативен, сладък и красив, красив и практичен, а също е добра украса.Наклонена конструкция защитава шиен отдел на гръбначния стълб домашен любимец, намалява напрежението в шията и в ставите и спестява котешки храни.Керамични, подходяща височина за повечето котки, побира вода, храна, екстри. за котки в напреднала възраст, с по-големи костите или проблеми с храносмилането.Описание : - Керамични, подходяща височина за повечето котки, побира вода, храна, екстри - Конструкция с наклон на ъгъл предпазва шиен отдел на гръбначния стълб домашен любимец, намаляване на врата и ставите и спестява котешки храна - Изработени от хранително-вкусовата керамика, която е здрава, трайни, лесни за почистване и за домашни любимци - Креативна, мила и красива, красива и изключително практични, а също и добра украса - за котки в напреднала възраст, с по-големи костите или проблеми с храносмилането Характеристики : - Цвят : многоцветен Материал : керамика Размер (ДхШхВ) : прибл. - 22x22x15 см /8. 91 Дюймупаковка включва : 1 бр. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!.

Основни характеристики

- Color:
Multicolor
- Material:
Ceramic
- Size(LxW×H):
Approx.
- 22x22x15cm/8.66x8.66x5.91inch:
Package Includes:
1 Piece:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:

Подобни продукти в категория