.

.

Дръжки с Дракон Mizhang, Дръжки за шкафа, Дръжки за чекмеджета, Декоративни Метални Химикалки с Дракон за Шкафа, Шкаф Врати, Кухненско Обзавеждане, Мебелна Дръжка с еди?

Дръжки с Дракон Mizhang, Дръжки за шкафа, Дръжки за чекмеджета, Декоративни Метални Химикалки с Дракон за Шкафа, Шкаф Врати,

BGN 7.36
Брой продукти
Налично за поръчка

【Материал】 Ретро-модерна дръжка с дракон, изработени от висококачествен материал, от с сплав, добре направена, с текстура, антикорозионна и антикорозионна, изискан външен видПодходящ за украса на дома в съвременен стил, европейски стил, луксозен интериор, античен стил и пасторальном стил. 【Размер】 50 мм * 45 мм * 26 мм /1,96 инча * 1,77 инча * 1,02 инча. 【Декоративни мебелни дръжки】 Сладък и интересен дизайн dragon legend уникални дръжки за чекмеджета изглежда много красива, гладка и фина работа, удобни за докосване и употреба.Дръжки с креативен дизайн ще придадат на мебели за вашата кухня, всекидневна и спалня с елегантен външен вид, привнеся на нова енергия, за да го направят класически и стилни. 【Широко приложение】 Тези много полезни сцепление за дръжки на шкафа осигуряват ненадмината издръжливост и високо качество при подмяна на стари или повредени дръжки.Можете да го инсталирате на шкафове, чекмеджета, скринове, шкафчета, нощни шкафчета, библиотеките, на шведска маса или друга мебел, за да се подчертае красотата на вашата кухня, и той ще се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите. 【Лесна инсталация】 Всеки комплект дръжки оборудван с два винта с различни размери за удобно инсталиране.Инсталацията е лесна и удобна за използване.Пробиват дупка в корпуса, който искате да инсталирате, проденьте винт с обратната страна на такси и затегнете винта. 【Материал】 Ретро-модерна дръжка с дракон, изработени от висококачествен материал, от с сплав, добре направена, с текстура, антикорозионна и антикорозионна, изискан външен вид.Подходящ за украса на дома в съвременен стил, европейски стил, луксозен интериор, античен стил и пасторальном стил. 【Размер】 50 мм * 45 мм * 26 мм /1,96 инча * 1,77 инча * 1,02 инча. 【Декоративни мебелни дръжки】 Сладък и интересен дизайн dragon legend уникални дръжки за чекмеджета изглежда много красива, гладка и фина работа, удобни за докосване и употреба.Дръжки с креативен дизайн ще придадат на мебели за вашата кухня, всекидневна и спалня с елегантен външен вид, привнеся на нова енергия, за да го направят класически и стилни. 【Широко приложение】 Тези много полезни сцепление за дръжки на шкафа осигуряват ненадмината издръжливост и високо качество при подмяна на стари или повредени дръжки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория