.

.

Референтен Контур, аксесоари за Врати клапата меко затваряне, 2 БРОЯ Хидравлични Газови пружини Газови Амортисьори за Повдигане на Амортисьори Скоба за Главен под?

Референтен Контур, аксесоари за Врати клапата меко затваряне, 2 БРОЯ Хидравлични Газови пружини Газови Амортисьори за Повдигане на Амортисьори

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

* материал, направен за вала, здрав и практичен; С всички винтове за закрепване * За отваряне на панелите на вратите на гардероба. * Размер : цилиндрична форма и дължина 270 мм, претъпкана с дължина 180 mm (разстояние от наредба крикове наредба на гнездото). * Тишина и мекота при затваряне на вратите на шкафа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!. * материал, направен за вала, здрав и практичен; С всички винтове за закрепване. * За отваряне на панелите на вратите на гардероба. * Размер : цилиндрична форма и дължина 270 мм, претъпкана с дължина 180 mm (разстояние от наредба крикове наредба на гнездото). * Тишина и мекота при затваряне на вратите на шкафа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Описание : - За лесно отваряне на дверц на кухненски шкаф.- За отваряне на панелите на вратите на шкафа.- Размер : цилиндрична форма и дължина 270 мм, претъпкана с дължина 180 mm (разстояние от наредба крикове наредба гнезда)- Бесшумность и мекота при затваряне на вратите на шкафа - материал, направен за вала, здрав и практичен; С всички винтове за закрепване - Материал : сплав + пластикспецификация : - Налягане : 50 N/5 кГУПаковка включва : Метална стойка за кухненски шкаф от 2 теми Забележка : цветовете могат да се различават малко се дължи на различни монитори.На посочения по-горе размер измерва ръчно, моля, оставяйте една малка разлика.

Основни характеристики

- Pressure:
50N/5KG
Package Includes:
2 Piece Furniture Kitchen Cabinet Metal Strut:
Note:
Color maybe slightly different due to different monitor.:
The above size is measured by hand, please allow slightly difference. Thanks ! :

Подобни продукти в категория