.

.

XDCHLK 5 бр. Сменяеми Реколта Бронзова Линия за Шкатулок за Бижута, Дървена Линия за Кухненски шкаф Профили за Мебелни Аксесоари (Размер: Малка)

XDCHLK 5 бр. Сменяеми Реколта Бронзова Линия за Шкатулок за Бижута, Дървена Линия за Кухненски шкаф Профили за Мебелни Аксесоари (Размер:

BGN 55.25
Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т Начин за затваряне на вратата : -степенна линия, на Основата на : фиксирани, тип на лоста : разтегателен.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато ще се затвори вратата. 6 монтажни дупки са разпределени така, че да го направи по-устойчив.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т. Начин за затваряне на вратата : -степенна линия, на Основата на : фиксирани, тип на лоста : разтегателен.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато ще се затвори вратата. 6 монтажни дупки са разпределени така, че да го направи по-устойчив.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Материал : мед Дебелина : 1 мм Класификация цвят : бронз Начин за затваряне на вратата : -степенна Основата на панти : определен Тип лост : разтегателен Те са гъвкави и не ще скърцат, когато затворите вратата.За да придава по-голяма стабилност е предвидено 6 монтажни дупки.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т., Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Пратката включва : 5 бр. x панта Забележки : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 виж Красива декоративна контур.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория