.

.

Хубава маска за сън - Мека и удобна Плюшен превръзка на очите под формата на животно, за деца, Момичета и жени, страхотна маска за очи за пътуване, променена работа, м?

Хубава маска за сън - Мека и удобна Плюшен превръзка на очите под формата на животно, за деца, Момичета и жени, страхотна маска

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Кой е казал, че превръзката на очите може да се използва само за сън?Можете също да използвате нашите сенки за очи за практикуване на йога, офис, дневна спане, слънчеви бани и всяко друго място, където не искате да ви попречи светлинаВземете този портативен маска за очи вкъщи и се грижи за вашия сън!.Маска за очи с марка H HOMEWINS - най-добрите маски за сън.Формата на маска за сън има различни модели на животни : бяло куче, сиво, коала, многоцветен еднорог, черна котка, кафяв елен, черна панда, розов заек, бяла овца, алпака и т. Това може да бъде като инструмент, помага бързо да заспя, така и на играчка, която ще ги направи щастливи.Това е чудесен подарък за рождения ден /Денят на благодарността /Коледа за деца, момчета, момичета, и на всички хора. ❤ УДОБНА МАТЕРИЯ, ПРИЯТНА ЗА КОЖАТА:Външния вид на маската за очите е изработена от една плюшена материя за моделиране на животни, която е мека, топла, стирающаяся и удобна. 100% коприна по-високо качество вътре маска за очи ще унищожат до минимум триенето на кожата на лицето, подобряване на съня и ще се отпуснете вас и вашите очи.Коприна от природата дишаща и естествено успокояващо на вашето дете или на кожата си. ❤ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ОЦВЕТЯВАНЕ : Благодарение на маска за очи с висока степен на оцветяване на теб да заспя по-бързо и по-дълбоко.Високо качество на съня, по естествен начин ще подобри вашето настроение, нивото на енергията и познавателните функции.В същото време на добра сянка също така означава, че можете да спя където и когато пожелаете, дори и в хотел, самолет, къмпинг, влак или пътуват. ❤ Регулируема мека еластична каишка : за Да осигури максимален комфорт при носене на маски за очите, ние разработихме регулируема еластична каишка, който да гарантира, че точки няма да паднат по време на сън се дължи на движението при преобръщане, но също така няма да създаде у вас усещането стесненности. ❤ Прекрасна форма, привличане на децата : под Формата на маска за сън има различни модели на животни : бяла овца, сиво, коала, цветни еднорог, кафяв елен, черна панда, розов заек, черна котка, бял куче, алпака и т. Това може да бъде като инструмент за подпомагане на децата бързо да заспя, така и замазка, с по-ясна ги направи щастливи.Това е чудесен подарък за момчетата, момичетата и младите жени. ❤ НЕ САМО ЗА СЪН : Кой е казал, че превръзката на очите може да се използва само за сън?Можете също да използвате нашите сенки за очи за практикуване на йога, офис, дневна спане, слънчеви бани и всяко друго място, където не искате да ви попречи светлина.Вземете този портативен маска за очи вкъщи и се грижи за вашия сън!. ❤ УДОБНА МАТЕРИЯ, ПРИЯТНА ЗА КОЖАТА:Външния вид на маската за очите е изработена от една плюшена материя за моделиране на животни, която е мека, топла, стирающаяся и удобна.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория