.

.

Директни Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон 150% Плътност, Без Синтетични Косми на Дантели, Перуки Бесклеевого Машина за Производство на Черни Жени, Естеств?

Директни Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон 150% Плътност, Без Синтетични Косми на Дантели, Перуки Бесклеевого Машина за Производство

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Материал на косата : 100% Необработен Бразилски Вирджински Директни Перуки без Дантела Отпред от човешка коса с бретон, бразилски перуки от човешка косаКачеството на косата : Меки и пухкави, леки, устойчиви, дишащи, без мирис, удобни в чорап, са лесни за полагане, буйни и гъсти, може да се къдри и подредят по свое усмотрение, това е перфектният избор и като подарък за празниците. Размер шапчица : Средна шапчица 22-22,5 инча (среден размер на шапки).Дишаща мрежа шапчица с четири пити и регулировочными джапанки могат да бъдат закотвени в неподвижно положение и да се адаптира към различни размери на главата.Характеристика на косата : плътност 150%, тегло на косата : около 150-200 г, Цвят на косата : натурален черен, дължина на косата : 14-26 инча в наличност, могат да бъдат боядисани и обесцвечены, могат да бъдат събрани в опашка.Чудесен услуги : Бърза доставка FBA, имаме професионален екип от резервни части и фабрика, моля, споделете, ако имате някакви въпроси.Описание на продукта : 1. Тип коса : Бразилски директни перуки, изработени от човешка коса без дантела отпред с бретон 2. Вид удължаване на косата : Машинни перуки, изработени от човешка коса с бретон 3. Материал : Изсечен директно от един донор.цялата ципа в една посока. Перуки от човешка коса 100% Virgin 4. Начин на изработка : напълно машинни перуки, изработени от човешка коса 5. Плътност коса : перуки, изработени от човешка коса плътност 150% 6. Цвят на косата : естествен цвят на 7. Дължина на косата : 16-24 инча в наличност 8. Цвят дантела : средно кафяво, много е подходящ за вашата кожа 9. Опаковка за коса : 1 прав перука и малки подаръци 10. Размерът на покрива : Средна делото 22-22,5 инча (среден размер на капака).Дишаща мрежа шапчица с четири расческами и регулировочными джапанки, която може да се монтира в неподвижно положение и да се побере под различни размери на главата 12. Качество на косата : да не падат, не спутываются, мека и копринена, можете да оцветите, изправяне и оформите отново по своему 13.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория