.

.

Професионални Машинки за Подстригване на Коса за мъже, Комплекти, Машинки за Подстригване на брада за мъже /Деца, Многофункционални Електрически Ножици За Подстри?

Професионални Машинки за Подстригване на Коса за мъже, Комплекти, Машинки за Подстригване на брада за мъже /Деца, Многофункционални Електрически

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Гаранция за удовлетворение : Нашите продукти ще донесе повече удоволствие и вълнение в живота сиАко не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние ще обслужим вас да ви удовлетвори!.Електрическа машина за подстригване 14 бр. мъжки комплект за грижа за лице, професионален комплект за салонного или домашна употреба.Точност машинка за подстригване, грижа за косата, за лицето и тялото с технология titanium blade, безопасен и лесен за използване.Акумулаторна батерия, решава проблемите на открито, бързо се зарежда в продължение на около 1 час с помощта на захранване на лаптоп, на адаптера.Една електрическа машина за подстригване на коса 4 сменяеми инструмент, които включват в себе си тример за детайли, тример за нос и уши, бръснач и машинката за тялото. 3 направляващи гребени за коса или брада : точно подстригване на косата или брадата си, изберете един от 3 настройки на дължината на записа (3/6/10 мм) за желаната дължина. мъжки комплект за грижа за лицето грижа за мъжката полагане на лицето, да отговаря на различните нужди на пишеща машина за подстригване на коса, бритве, триммере за носа, тримери за тяло и така нататък.С акумулаторна батерия за пътуване или бизнес пътуване, напрежение 100-240 В широк диапазон.Професионален набор от машинки за подстригване на коса за салонного или домашно ползване, безопасен и лесен за използване. За смазване на ножове използвайте само леко масло или масло за шевни машини. Изплакнете с триммерную на главата под течаща вода. Не перете продукта изцяло, тъй като това може да доведе до увреждане.Технически спецификации : Цвят : тъмно син и черен Материал : неръждаема стомана + абсент на Входа : AC 100-240 В ~ 50/69 Hz 3 W Вграден акумулатор : 1 * 3,7 На 600 ма 14500 литиева батерия Време за зареждане : около 1 час Време за работа : 90 минутэлектрическая машина за подстригване на коса Размер : 155 * 40 * 35 мм / 6.4 Размер на опаковката : 24 * 17.6 Тегло на опаковката : 502 g / 17,7 унция. Съдържание на пакета : 1 * Машина за рязане волос3 * Екскурзовод на гребен (3 мм, 6 мм, 10 мм) 1 * Четка за почистване 1 * Бутилка масло 1 * Тример за детайли 1 * Тример за нос и ушей1, Шавер1 * Машинка за корпуса1 * Расческа1 * База 1 * USB-кабель1 * Ръководство за потребителя Гаранция за 100% удовлетвореност на : Вашето удовлетворение е много важно за нас.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория