.

.

Свободно стояща на Въртящата се рафт за обувки, Метален шкаф за обувки, Ъглов шкаф за съхранение, Голяма рафт за обувки, Органайзер за детски обувки, Модерна стойка ?

Свободно стояща на Въртящата се рафт за обувки, Метален шкаф за обувки, Ъглов шкаф за съхранение, Голяма рафт за обувки, Органайзер за детски

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Индивидуален дизайн, който подобрява използване на пространството】-Тази въртяща се стойка за обувки с прости със златни ръбове и осмоъгълна дизайн, която заема малка площ и напълно разширява вертикално пространство за увеличаване на обема на съхранение, може свободно да се завърта на 360 °Има два варианта диаметър 35 см и 45 см на избор. 【Добре обмислен дизайн, подходящи за различна височина】 -вътрешни Рафтове на въртящи обувки на шкафа могат свободно да бъдат премахнати, можете да лесно да се регулира рафтове в съответствие с обувки на различна височина.Опростете организация и съхранение на обувки и предмети от ежедневието на търсенето. 【Материал премиум-клас, по-здрав】-Компактна поставка за обувки, изработени от екологично чист холоднокатаного листова стомана, цели леене, стабилна структура, не ръждясва и не остарява, здрава носеща способност, висока твърдост, трудно е деформиран, ярки и лесни за почистване, устойчиви на солнцезащитному крему и високи температури, трайна. 【Висока температура боя за печене с текстура】 - Външния вид на отделно стоящи стойки за обувки, изработени от високо екологично чиста боя с температура от 250°c.Материал, който не се окислява и не променя цвета си при висока температура.Той е без мирис, готов за използване направо от кутията, здрав и текстурирана. 【Многофункционален рафтове за съхранение на】 Рафтове за обувки може да вземете и да се демонтира по желание.Това е шкафче и произведение на изкуството.Може да се използва като поставка за обувки, за да се осигури място за съхранение на обувки, обувки, обувки на висок ток и маратонки.Използвайте като рафтове за съхранение или витрини за ежедневието предмети, като например cd-та, книги, албуми, растения, кърпи и др. 【Индивидуален дизайн, който подобрява използване на пространството】-Тази въртяща се стойка за обувки с прости със златни ръбове и осмоъгълна дизайн, която заема малка площ и напълно разширява вертикално пространство за увеличаване на обема на съхранение, може свободно да се завърта на 360 °.Има два варианта диаметър 35 см и 45 см на избор. 【Добре обмислен дизайн, подходящи за различна височина】 -вътрешни Рафтове на въртящи обувки на шкафа могат свободно да бъдат премахнати, можете да лесно да се регулира рафтове в съответствие с обувки на различна височина.Опростете организация и съхранение на обувки и предмети от ежедневието на търсенето. 【Материал премиум-клас, по-здрав】-Компактна поставка за обувки, изработени от екологично чист холоднокатаного листова стомана, цели леене, стабилна структура, не ръждясва и не остарява, здрава носеща способност, висока твърдост, трудно е деформиран, ярки и лесни за почистване, устойчиви на солнцезащитному крему и високи температури, трайна.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория