.

.

CIYODO 1 бр. Автоматично кошче за Боклук Десктоп Кофата за Боклук, Контейнери от Неръждаема Стомана с Капак Пластмасова Кофа за Боклук Кофи за Боклук за Кухня Кошче За ?

CIYODO 1 бр. Автоматично кошче за Боклук Десктоп Кофата за Боклук, Контейнери от Неръждаема Стомана с Капак Пластмасова Кофа за Боклук

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Кош ЗА отпадъци в ДЕТСКАТА СТАЯ - подходяща за всеки стил на оформянеКОШЧЕТО за БАНЯ - Можете да поставите в кофата за боклук, за по-удобно използване.Лесен и модерен, който е идеален за модерно семейство.Кошница за БИТОВИ ОТПАДЪЦИ - 【Материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, безопасен и практичен, подходящ за продължителна употреба.КОШЧЕТО за боклук с бутон - кофата за Боклук, може да се използва като контейнер за съхраняване в банята и кухнята, която е удобна за живота си.ОТКРИТА КОШЧЕ ЗА БОКЛУК - като домашен кошчето за боклук за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в къщата.Кош ЗА отпадъци в ДЕТСКАТА СТАЯ - подходяща за всеки стил на оформяне.КОШЧЕТО за БАНЯ - Можете да поставите в кофата за боклук, за по-удобно използване.Лесен и модерен, който е идеален за модерно семейство.Кошница за БИТОВИ ОТПАДЪЦИ - 【Материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, безопасен и практичен, подходящ за продължителна употреба.КОШЧЕТО за боклук с бутон - кофата за Боклук, може да се използва като контейнер за съхраняване в банята и кухнята, която е удобна за живота си.ОТКРИТА КОШЧЕ ЗА БОКЛУК - като домашен кошчето за боклук за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в къщата.Списък на пакетите 1 x кофа за боклук Характеристики - Цвят : Зелен кофа за боклук. - Конструкция с приповдигнато дъно, здрав, предотвратява увреждането на пътен офис боклуци в резервоара. - Многократна употреба, моющееся, и може да се използва много пъти в кошчето за боклук. - Материал : Пластмасов компактно кофа за боклук. - Стените на боклуци кофи гладки, лесно поранить ръка мусорным кофа за боклук. - Размер : Около 22 x 17,8 x 22,5 см, автоматично кошче за боклук. - къща, стая, офис, кухня и т. - устойчиво кофа за боклук. -Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока домакински кофата за боклук. - Изработена от висококачествена пластмаса, здрав и практичен за продължителна употреба, малък пластмасов кош за отпадъци.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория