.

.

SNKB Външна розетка за дъждовна вода с три дупки 220 В/10, Домашна Стенни богат на функции Външна розетка За зареждане на электромобиля (Размер: Многофункционална розет?

SNKB Външна розетка за дъждовна вода с три дупки 220 В/10, Домашна Стенни богат на функции Външна розетка За зареждане на

BGN 61.41
Брой продукти
Налично за поръчка

1 Произведен е от качествен материал за дълъг експлоатационен срок. Проектиран с водоустойчив покритие с двойни бутони за пускане и спиране на оборудването. Бутон за включване самоблокируется, бутон за изключване - автоматично нулиране. Различен цвят на два бутона, лесно разпознаваем, приятен и удобен за използване. Широко се използва в механично оборудване, текстилни машини, индустрия, автомобили, машинното оборудване, мебели, големи контейнери, пожарни машини, билетни автомати, электроприборах, кухненски шкафове и т. Произведен е от качествен материал за дълъг експлоатационен срок. Проектиран с водоустойчив покритие с двойни бутони за пускане и спиране на оборудването. Бутон за включване самоблокируется, бутон за изключване - автоматично нулиране. Различен цвят на два бутона, лесно разпознаваем, приятен и удобен за използване. Широко се използва в механично оборудване, текстилни машини, индустрия, производството на автомобили, техника, мебели, голяма тава, пожарни коли, билетном машината, электроприборах, кухненски шкафове и т.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория