.

.

LMMDDP Четка за рисуване, комплект четки за рисуване с маслени бои, Канцеларски материали, Ученически принадлежности, Комплект писалки за чертане, Акварел дръжка (Цвя?

LMMDDP Четка за рисуване, комплект четки за рисуване с маслени бои, Канцеларски материали, Ученически принадлежности, Комплект писалки

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящи за акварел, маслени бои, гваш, colorization лице, керамика, ръчно рисувани и т чудесно за художници, студенти, художници, на всички нива.Чудесен подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.Найлонови косми не се разпада и не отпадат в процеса на боядисване.На върха има двойна гофрировку и прикрепен към дръжката така, че тя не помръдна.Подходящи за акварел, маслени бои, гваш, colorization лице, керамика, ръчно рисувани и т. чудесно за художници, студенти, художници, на всички нива.Чудесен подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.Найлонови косми не се разпада и не отпадат в процеса на боядисване.На върха има двойна гофрировку и прикрепен към дръжката така, че тя не помръдна.Подходящи за акварел, маслени бои, гваш, colorization лице, керамика, ръчно рисувани и т. чудесно за художници, студенти, художници, на всички нива.Чудесен подарък за приятелите и семейството си, които обичат да рисуват.Найлонови косми не се разпада и не отпадат в процеса на боядисване.На върха има двойна гофрировку и прикрепен към дръжката, така че тя не помръдна.Размер : 20#, 30#, 40#, 50#, 60# Тип : четка за акварелиматериал : найлон Материал : дърво Броя : 1. Му е необходимо бързо потопени във водата след употреба, в противен случай той ще стане твърдо.Уверете се, никога да не оставяте ги във водата и не се изсушава. Почистване : Боя на водна основа - топла сапунена вода, боя на маслена основа/на базата на растворителей3. Сушене / съхранение : Лежеше неподвижно или глава нагоре.Пратката включва : 1 * Лакокрасочный материал Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви даде задоволителен отговор.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория