.

.

Cheriswelry 8шт Пеперуда САМ Влакчета 5D САМ Диамантена Живопис Чаша Мат Комплекти Диамантена Живопис Влакчета с Притежателя на Диамантена Художествена Живопис Подложк?

Cheriswelry 8шт Пеперуда САМ Влакчета 5D САМ Диамантена Живопис Чаша Мат Комплекти Диамантена Живопис Влакчета с Притежателя на Диамантена

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

【Пакетът включва】Вие ще получите 8 бр поставка (с диаметър 100 мм, с дебелина от 2 mm) и 8 бр. на хартия и 1 бр. железен титуляр и 1 бр. купа за тавата и 1 бр. алмазную тиксо за дръжката и 1 бр. самозалепваща глина и 16 пакетчета страз- Вижте подробна снимка на продукта за получаване на подробна размер. 【Високо качество】 Тези подложки са изработени от висококачествен акрил, той има водоустойчива функция, силна адгезией, диамант здраво се поставя на стойка и не ще бъде лесно да падне. 【Как да използвате】 Тези влакчета са оборудвани с железен титуляр, хартия, тава, диамант лепяща дръжка, лепилен глина, пайети.Първо ще трябва да се сваля защитното фолио с влакчета, след това да се намери подходяща форма на диамант и нанесете лепило върху алмазную дръжката, повишаване на таблетка, след това да поставите таблетка в правилното място, най-накрая се залепи пробковую тампон с обратната страна на влакчета.Това може да се предотврати приплъзване и защита на маса. 【Стойка за ютия】 Когато не се нуждаете от тези подложки, можете да ги събере и постави в този титуляр, което е много удобно за хващане.Направете така, че вашият работен плот изглеждаше чисти и спретнати, че може да оставите добро впечатление. 【Насладете се на DIY】 Този комплект на каботажните за диамант живопис със собствените си ръце са много подходящи за начинаещи деца и възрастни, може да получите много удоволствие от процеса на занаяти.Можете също да поканите членовете на семейството да участват в занаяти собствените си ръце, и направени заедно влакчета могат да се настанят у дома и да се използват заедно, което е много смислено нещо. 【Пакетът включва】Вие ще получите 8 бр. поставка (с диаметър 100 мм, с дебелина от 2 mm) и 8 бр. на хартия и 1 бр. железен титуляр и 1 бр. купа за тавата и 1 бр. алмазную тиксо за дръжката и 1 бр. самозалепваща глина и 16 пакетчета страз- Вижте подробна снимка на продукта за получаване на подробна размер. 【Високо качество】 Тези подложки са изработени от висококачествен акрил, той има водоустойчива функция, силна адгезией, диамант здраво се поставя на стойка и не ще бъде лесно да падне.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория