.

.

4PK Слънчева светлина за стълбове на открито, Мозайка, лампа за фехтовка на палубата или вътрешен Двор, Слънчеви Шапки, Подходящи за 3,5x3,5-4x4, дървени или винил пластма?

4PK Слънчева светлина за стълбове на открито, Мозайка, лампа за фехтовка на палубата или вътрешен Двор, Слънчеви Шапки, Подходящи за 3,5x3,5-4x4,

BGN 16.03
Брой продукти
Налично за поръчка

Лампата в слънчев фонарном стълб съвместими по размер с дървен стълб от PVC с размер 3,5x3,5, 4x4 инчаОсновен адаптер с тапи за стълбове 4x4 идеален за всяко място с дървени тяхна пилоти или огради.Слънчева светлина на открито и ще станат чудесна украса за градината, двора, улицата на масата, тераси и озеленяване.Цвят на слънчева светлина огради : Многоцветен.Източник на захранване : Вграден Соларен панел.Батерия : 1 БРОЯ АА акумулаторна 2 V 600 ma. Материал : Мозайка стъкло и пластмаса.Водоустойчивост : IP44 е Устойчив на атмосферни влияния.Тази мозайка лампа със слънчев панел отгоре ще позволи спестяване на енергия, спестяване на пари и спасяване на планетата.Външно слънчево осветление се включва автоматично през нощта и автоматично се изключва на зазоряване.След пълно зареждане, той ще свети в продължение на 8 часа през лятото и повече от 5 часа през зимата.На слънчева светлина за комплект с безжична настройка, просто прикрутите стълб, пластмасови расширительные тръба помагат слънчев фенери, по-здраво да се захванат за стълб. 【Мозайка дизайн】 Повърхността тела solar post cap е покрита с хрупкави мозаечни стъкла.Чиста ръчна работа означава, че всеки стълб на ограда със слънчеви лампи е уникален.Светлината ще бъде отразена от led лампи вътре. 【Широко приложение】 Лампа на слънчева лампа съвместими по размер с дървен парапет от PVC с размер 3,5x3,5, 4x4 инча.Осветителни тела в слънчевата стълба също ще станат чудесна украса за градината, двора, улицата на масата, тераси и озеленяване. 【Се захранва от слънчеви батерии】 Тези слънчеви светлини за фехтовка предлагат слънчеви панели, които позволяват спестяване на енергия, спестяване на пари и спасяване на планетата.На слънчева светлина върху стълбове на презареждат в рамките на деня и автоматично се включва през нощта.По време на работа и за зареждане зависи от времето. 【Се захранва от слънчеви батерии】 Тези слънчеви светлини за фехтовка предлагат слънчеви панели, които позволяват спестяване на енергия, спестяване на пари и спасяване на планетата.На слънчева светлина върху стълбове на презареждат в рамките на деня и автоматично се включва през нощта.По време на работа и за зареждане зависи от времето. 【Защита от атмосферни влияния】Външното слънчеви светлини са направени от пластмаса с вложки от неръждаема мозайката стъкло.Това ще ви помогне да работят на открито в продължение на дълго време.Водонепроницаемое външно осветление клас IP44 издържа на дъжд, вятър и малко сняг.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория