.

.

2 БР. Детска паста за зъби с пяна, Избелваща паста за зъби с пяна, Муссовая паста за зъби за деца, Пенящаяся паста за зъби с ниско съдържание на флуор и Течност за изпл?

2 БР. Детска паста за зъби с пяна, Избелваща паста за зъби с пяна, Муссовая паста за зъби за деца, Пенящаяся паста за зъби с ниско съдържание

BGN 10.50
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Натурален екстракт от】 - Натурални съставки съдържат ксилитол, витамин С и ментолСъставките са безопасни и надеждни, и децата могат да ги използват със спокойна душа. ?【Мека формула с ниско съдържание на флуор】 - В нея малко флуорид, без глутен и захар, без карбамид и оцветители, идеален за чувствителни на растящите зъби на бебето. ?【Ефективно срещу проблеми със зъбите】- Нашата детска пяна за почистване на зъби е специално разработен за решаване на проблеми със зъбите при деца и влюбления деца в почистването на зъбите. ?【Конструкция помпа】 е Необходима специална конструкция на помпата, която напълно се различава от обикновен контейнер за паста за зъби, това е удобен за ежедневна употреба и пътуване на открито. ?【Пяна, паста за зъби за деца 】 - може да се използва с детска U-образна четка за зъби и течност за уста е подходяща за деца със слаби венците. ?【Натурален екстракт от】 - Натурални съставки съдържат ксилитол, витамин С и ментол.Съставките са безопасни и надеждни, и децата могат да ги използват със спокойна душа. ?【Мека формула с ниско съдържание на флуор】 - В нея малко флуорид, без глутен и захар, без карбамид и оцветители, идеален за чувствителни на растящите зъби на бебето. ?【Ефективно срещу проблеми със зъбите】- Нашата детска пяна за почистване на зъби е специално разработен за решаване на проблеми със зъбите при деца и влюбления деца в почистването на зъбите. ?【Конструкция помпа】 е Необходима специална конструкция на помпата, която напълно се различава от обикновен контейнер за паста за зъби, това е удобен за ежедневна употреба и пътуване на открито. ?【Пяна, паста за зъби за деца 】 - може да се използва с детска U-образна четка за зъби и течност за уста е подходяща за деца със слаби венците.Ние добре се грижим за здравето на вашите зъби и принудително вас да се влюби почистване на зъбите с четка и живот. 3 Вида Пенных пасти за зъби-Мусове за възрастни : Мятная, Черничная, Портокалова ;. 3 Вида пенной паста за зъби с детски муссами : Ягода, Портокал, Праскова (Тигри, Зайци, Панда);.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория