.

.

Модернизирани Ножица за салата, Хеликоптер салата, Тежки Кухненски Ножици за Салата, Многофункционални Клещи За рязане на Салата с двойно острие, Ножици с Двойно о?

Модернизирани Ножица за салата, Хеликоптер салата, Тежки Кухненски Ножици за Салата, Многофункционални Клещи За рязане на Салата

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

[Ергономичен дизайн на дръжката] Ръкохватка ножица за салата е с ергономичен дизайн, който е удобен за хващане и които лесно се управляваС негова помощ можете бързо и лесно, нарязани различни плодове и зеленчуци. [Високо качество] 2 остриета от висококачествена неръждаема стомана с микрозубчатыми ръбове улесняват работата като хеликоптер на салата. [Лесен за почистване и сигурно] Нашите ръчно изработени хеликоптер за салата може да се мие в съдомиялна машина, тя е здрава за използване, което го прави лесен за поддръжка и идеален за ежедневна употреба.Той също е снабден с защитен ключалка за по-сигурно пренасяне и съхранение. [Универсален кухненски инструмент] Този многофункционален инструмент за рязане на салати идеален за бързо нарязване на листа зелена салата, масло, месо и плодове.Той е проектиран по такъв начин, че да съответства на извивката на чашата, което улеснява нарязаните плодове и зеленчуци директно в купата. [Подвешивается] Благодарение на лесен и компактен дизайн, лесно можете да носите тежки кухненски ножици със себе си на къмпинг, за пътуване, на пикник и т., Можете също така да се мотае ножица за салата, за по-лесно съхранение. [Ергономичен дизайн на дръжката] Ръкохватка ножица за салата е с ергономичен дизайн, който е удобен за хващане и които лесно се управлява.С негова помощ можете бързо и лесно, нарязани различни плодове и зеленчуци. [Високо качество] 2 остриета от висококачествена неръждаема стомана с микрозубчатыми ръбове улесняват работата като хеликоптер на салата. [Лесен за почистване и сигурно] Нашите ръчно изработени хеликоптер за салата може да се мие в съдомиялна машина, тя е здрава за използване, което го прави лесен за поддръжка и идеален за ежедневна употреба.Той също е снабден с защитен ключалка за по-сигурно пренасяне и съхранение. [Универсален кухненски инструмент] Този многофункционален инструмент за рязане на салати идеален за бързо нарязване на листа зелена салата, масло, месо и плодове.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория