.

.

Органайзер за грим Lewondr, Органайзер за грим и Съхранение за Тоалетка Маса във Вана, Дъска Козметична Витрина, Органайзер За Червило, Кутия За Съхранение на Бижута, К?

Органайзер за грим Lewondr, Органайзер за грим и Съхранение за Тоалетка Маса във Вана, Дъска Козметична Витрина, Органайзер За Червило,

BGN 5.20
Брой продукти
Налично за поръчка

? Богат на функции витрина за грим и козметични средства : Сортиране и упорядочивайте козметика и инструменти за грим, за да запазите вашето място за грим чистиНаклонен дизайн улеснява вынимание това, което ви трябва и ви позволява да запазите продукти за грим в рамките на лесен достъпа!. ? Дълготрайност за използване - За разлика от други по-леки и чупливи акрилни материали, нашият органайзер за грим, изработени от устойчив материал PS с текстура мрамор, който е водоустойчив, устойчив на надраскване и лесно за почистване.Избършете с влажна кърпа или с вода (0-104°с). ? Дизайн с 9 + 2 отделения - Органайзер за грим е проектирана с 9 малки отделения и 2 мрежи по-голям размер за сортиране и подреждане на червила, малки бутилки и консерви, за да направят място за грим на спретнато и организираната. ? Стилен дизайн - Благодарение на внимателно структурата на мрамора той е подходящ за всеки стил и придава на вашите жилищни помещения нотка лаконичности.Идеален за вашата баня, хол, спалня и офис, запазвайки стилно място за грим. ? По-голям капацитет и по-компактно съхранение - тази кутия-органайзер за грим размер 9 "x 3,7"x 2" (23 x 9,3 x 5 см), компактен и преносими, можете да го поставите навсякъде, в нея се съхраняват различни аксесоари за грим, без да заема твърде много място на масата или бюрото.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория