.

.

Кошчето за битови отпадъци, Голяма подвесное кошчето за боклук с капак за кухня, Кошче за отпадъци, кофата за Боклук, за бани, кухни, домашни офиси, кофа за боклук (Цв?

Кошчето за битови отпадъци, Голяма подвесное кошчето за боклук с капак за кухня, Кошче за отпадъци, кофата за Боклук, за

BGN 25.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Здрав, стилен и елегантен дизайн допълва всеки интериор, така че тази малка кошница може удобно да седне на вашата маса или там, където ви е необходимоПродава се по 1 парче, цвят : бял, размер : 27*17 * 28 см, материал : PP, стил : външен калъф.Висококачествени материали : кофа за Боклук, изработени от висококачествени материали. екологично чиста, твърда, трудно е деформирал и е по-голяма носеща способност.Прост дизайн : проста форма, лесно се приспособява към всяка стая, спокоен цвят, матова текстура.Широко се използва : Това е мултифункционална кофа за боклук за съхранение не само на кухнята, но и в банята, хола, тоалетната и други места, които са били широко използвани.Кофата за многократна употреба : Нашата малка кофа за боклук върви добре с повторна употреба продуктови пакети.Пакетът включва : 1 * кофа за боклук Характеристики : 1. Кофа за боклук, изработени от висококачествени материали. екологично чисто и долговечное2. Висококачествено кофа за боклук, него не е лесно да се деформира и то притежава по-голяма носеща способност 3. Лесно се адаптират към всяка стая, спокоен тон, както и матова текстура - 4. Размерът на правото, независимо от това, в коя стая е инсталиран, няма да бъде сензация давления5. Лесен за почистване, лесно можете да избършете кошчето с влажна кърпа Лесен за почистване : лесен за почистване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория