.

.

Notecnomi Thigh Master,Симулатори за вътрешната част на Бедрата,Симулатор за вътрешната част на Бедрата, Симулатор за мускулите на Бедрата, Тренажор за горната част на бедра?

Notecnomi Thigh Master,Симулатори за вътрешната част на Бедрата,Симулатор за вътрешната част на Бедрата, Симулатор за мускулите

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

【Нов дизайн】 Thigh master е с ергономичен дизайн, изработена от висококачествен материал PP + PA и високоефективни пружини Разделяне thigh master от материал PA може да абсорбира потта и създаване на нескользящий ефект, както и високо ефективна система осигуряват максимална стабилност. 【Регулируемо съпротивление】 Симулатор за фитнес Thigh master muscle е с нов дизайн, тренажор за горната част на бедрата thigh master за жени с функция за регулиране на разделяне на 360 °, можете да настроите на най-удобния ъгъл за тренировка; и с функция за контролирано съпротива 20-40 килограма, той е много подходящ както за мъже, така и за жени. 【Многоцелеви】 Този тренажор за бедрата за мъже има много приложения, симулатор за вътрешната част на бедрата е подходящ не само за тренировка на мускулите на тазовото дъно, но и за тренировка на ръцете, трицепс и гърба, вътрешната / външната част на бедрата и гърдите / раменете и т. Това може да тренирате вашите мускули. 【Приложим обем】 Нашия симулатор за бедрата thigh master, независимо от това, дали сте у дома, в офиса, училището или някъде другаде, ви позволява да тренирате по всяко време и на всяко място, в легнало положение, седейки, стоейки, с регулируемо съпротивление 20-40 килограма, може да им се радват възрастните, възрастните хора и децата, това си заслужава!. 【Идеалният треньор】 Нашия симулатор за вътрешната част на бедрата помага за затягане на таза, за тонизиране и стегнете мускулите на ръцете, седалището и ханша.Отличен тренер за домашна фитнес зала thigh hip master trainer и ефективно очертава задните части, като придава ви извита форма.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория