.

.

Защита от атмосферни въздействия, водоустойчив мрежов филтър USB Outdoor Power Strip с 3 USB порта и 6 Розетки, удлинительный кабел с дължина от 6 фута, Противоударная защита от ?

Защита от атмосферни въздействия, водоустойчив мрежов филтър USB Outdoor Power Strip с 3 USB порта и 6 Розетки, удлинительный кабел с

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【Удължителен кабел за захранване 9 в 1】 6 непромокаеми подложки и 3 USB порта едновременно зареждат с 9 устройстваAc контакти осигуряват номинална мощност 1875 W /15 A.USB портове получават 5 A / 2.4 A / 12 W за всяко пристанище, споделяне на мощност 5 A / 3 A / 15 Вата. Забележка : USB3.0 ленти за хранене определя технология за бързо зареждане USB 3rt поколение, не означава USB 3.0 за пренос на данни. 【Определяне водонепропускливост IPX6】 Водоустойчив мрежов филтър с рейтинг IPX6 издържа на дъжд, пръски вода и дори на притока на вода.Но той не може да бъде напълно потопен във водата, тъй като не разполага с клас на защита IPX8.Водите, които попадат в тези контакти, не може да навреди на защитени вътрешен контур благодарение на нашата патентована конструкция, и тя ще изтече през дренажни отвори на гърба. Забележка : гумен калъф на ключа е предназначен само за допълнителна двойно сигурност. 【Электроударопрочная изход】 Само штепсельная вилица стандарт на САЩ може да отговаря специално разработен дизайн на контакта, която е патентована USTPO.След това схемата наистина ще е свързана и ще осигури храна на вашите устройства.Това означава, че чужди вещи, като ключове, пинцети, ключове и дори детски пръсти, не може да влезе в тези электроударопрочные контакти. 【Универсална конструкция за сигурност】 Вграден автоматичен прекъсвач може автоматично се изключва при натоварване, за предотвратяване на запалване, причинени от прегряване.Корпус на външното захранване е изработен от устойчиви на висока температура материал ABS + PC, выдерживающего температурата 1382°F. Отточна тръба на шарнирна връзка удължител 16 AWG за повишена здравина (3 *1,3 mm2) има засилено връзка, за да се избегне образуването на пукнатини, което е потвърдено от UL.Покрити с гума прекъсвач осигурява допълнителна гаранция за сигурност. 【Лесен за инсталиране два начина】 комплектът включва универсален окачен на стена, която може лесно да се приложи към гладки повърхности на закрито или здраво затегнете винта за дърво отвън.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория