.

.

Весел Експрес - Мини Пакетчета за предложения от бяла хартия (24 бр.) - Аксесоари за партита - Опаковки - Хартиени пликчета за предложения - 24 бр.

Весел Експрес - Мини Пакетчета за предложения от бяла хартия (24 бр.) - Аксесоари за партита - Опаковки - Хартиени пликчета

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Напълнете ги с веселиеМини-пакети за предложения са идеални за по-малки подаръци и сувенири на най-различни поводи.Тези хартиени торби за предложения идеален размер за малки изненади позволяват лесно да раздават лакомства, подаръци и много други.Тези пакети за предложения, за да проверите за множество тържества, включително и сватби, партита, събития и празници.Комплект от двадесет и четири пакета. 6 1/2 "x 3 1/2 "W x 2 1/4 "Г. Напълнете ги с веселие.Мини-пакети за предложения са идеални за по-малки подаръци и сувенири на най-различни поводи.Тези хартиени торби за предложения идеален размер за малки изненади позволяват лесно да раздават лакомства, подаръци и много други.Тези пакети за предложения, за да проверите за множество тържества, включително и сватби, партита, събития и празници.Комплект от двадесет и четири пакета. 6 1/2 "x 3 1/2 "W x 2 1/4"D.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория