.

.

Плат за защита от радиация RAFCAR, Прозрачна RFID-поредица с обратно наклонена черта Плат-Блокиране на ЕМП-Экранирующую плат за токопроводящих тампони, EMI, Wi-Fi, Мобилен т?

Плат за защита от радиация RAFCAR, Прозрачна RFID-поредица с обратно наклонена черта Плат-Блокиране на ЕМП-Экранирующую плат за токопроводящих

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

★ [Намали радиация] : плат е много ефективна при премахването на вредното въздействие на радиовълни, сигнали на Wi-Fi или електромагнитни полета в нашето ежедневие ★ [Предотврати изтичане на информация] : Тази экранирующую медна кърпа може да се използва, за да се сложи в джобовете си, портмонета, приключи с кредитна карта или направи чанта за мобилен телефон, за да се предотврати кражба на информация. ★ [Лесно се реже] : Лесно се реже и сшивается, ако е необходимо, могат да бъдат отрязани. намалете лъчения, генерирани от базови станции 5 G и мобилни телефони 5 G, като същевременно се поддържа добра пропускливост на въздух. ★ [Машинно] : Антирадиационную тъкан може да се пере, но не повече от 40 пъти.Продуктът идва с по-нататъшни инструкции за пране и сушене. ★ [Надеждна защита] : високо Ефективни и качествени тъкани заслужават това.Независимо от това, каква защита ви е нужна, висококачествени тъкани може да ни осигури защита.Ако не сте доволни с този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието. ★ [Намали радиация] : плат е много ефективна при премахването на вредното въздействие на радиовълни, сигнали на Wi-Fi или електромагнитни полета в нашето ежедневие. ★ [Предотврати изтичане на информация] : Тази экранирующую медна кърпа може да се използва, за да се сложи в джобовете си, портмонета, приключи с кредитна карта или направи чанта за мобилен телефон, за да се предотврати кражба на информация. ★ [Лесно се реже] : Лесно се реже и сшивается, ако е необходимо, могат да бъдат отрязани. намалете лъчения, генерирани от базови станции 5 G и мобилни телефони 5 G, като същевременно се поддържа добра пропускливост на въздух. ★ [Машинно] : Антирадиационную тъкан може да се пере, но не повече от 40 пъти.Продуктът идва с по-нататъшни инструкции за пране и сушене. ★ [Надеждна защита] : високо Ефективни и качествени тъкани заслужават това.Независимо от това, каква защита ви е нужна, висококачествени тъкани може да ни осигури защита.Ако не сте доволни с този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория