.

.

BESTonZON 2 Комплект Керамични Кафеена Чаша Керамична Кафеена чаша с капак Керамични Чаши за Еспресо Хартиени Чашки за Еспресо Керамична Чаша Чаша за Горещ Шоколад Чаш?

BESTonZON 2 Комплект Керамични Кафеена Чаша Керамична Кафеена чаша с капак Керамични Чаши за Еспресо Хартиени Чашки за Еспресо

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Чаша за вода : Ергономична дръжкаУдобен за държане в ръка.Чаши за закуски : ежедневна употреба, у дома, в кафенета, ресторанти и хотели.Една чаша : дръжка Дизайн позволява лесно да се запази тази чаша.Керамична чаша за кафе лате : дръжка Дизайн позволява лесно да се запази тази чаша.Керамични чаши чай : по-Голям капацитет може да задоволи ежедневните нужди.Чаша за вода : Ергономична дръжка.Удобен за държане в ръка.Чаши за закуски : ежедневна употреба, у дома, в кафенета, ресторанти и хотели.Една чаша : дръжка Дизайн позволява лесно да се запази тази чаша.Керамична чаша за кафе лате : дръжка Дизайн позволява лесно да се запази тази чаша.Керамични чаши чай : по-Голям капацитет може да задоволи ежедневните нужди.Списък на опаковки 2 x Комплект чаши с капак Характеристики - Тази чаша е изработена от керамика и представлява порцеланови чаши. - Той е подходящ за жилища, офиси и различни ресторанти.Това е не само практично, но и може да бъде украса за чаши за закуска. - Подходящ за пиене горещ кафе, кафе с лед, горещо какао, чай, зърнени храни, лимонада, кафе лате, капучино и т., Порцеланова чаша. -Материал : керамични чаши. - Дръжка дизайн позволява лесно да се държат в тази чаша керамични чашки за мляко. - Това е подарък за нов дом за семейството и приятелите, кафеена чаша с капак.Описание на продукта Чаша за еспресо Проста, но много практичен, подходящ за питейна вода в помещения и на открито.Чаша за пиене търсите кафеена чаша?Ако е така, то нашата колекция от керамични чаши може да бъде най-добрия избор.Кухненски чаша е Изработена от трайни материали.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория