.

.

Калъфи за мобилни телефони, Калъф за носене на телефона с притежателя на картата е Съвместим с Sony Xperia10 Plus, 1, Pro, Кожен калъф-кобур за мобилен телефон от Премиум клас, ?

Калъфи за мобилни телефони, Калъф за носене на телефона с притежателя на картата е Съвместим с Sony Xperia10 Plus, 1, Pro, Кожен калъф-кобур

BGN 11.65
Брой продукти
Налично за поръчка

● Сигурен и удобен начин да носите вашия мобилен телефон със себе си ● Предназначен за лесен достъп при безопасно съхранение телефон на бедрата или талията. ● Предлагат в различни стилове и размери, подходящи за почти всякакъв вид мобилни телефони. ● Изработен от висококачествени материали за здравина и издръжливост. ● Стабилни скоби и въжета държат телефона на място по време на интензивна активност или движение. ● Сигурен и удобен начин да носите вашия мобилен телефон със себе си. ● Предназначен за лесен достъп при безопасно съхранение телефон на бедрата или талията. ● Предлагат в различни стилове и размери, подходящи за почти всякакъв вид мобилни телефони. ● Изработен от висококачествени материали за здравина и издръжливост. ● Стабилни скоби и въжета държат телефона на място по време на интензивна активност или движение.Търсите сигурен и удобен начин да носите вашия мобилен телефон със себе си?Не гледайте по-далеч от нашия асортимент кобур за мобилни телефони!Нашите оръжия са предназначени за осигуряване на лесен достъп до телефона си, и по този начин надеждно се съхранява на бедрата или талията.Имайки в наличност различни стилове и размери, имаме кобур за почти всеки тип мобилен телефон.Независимо дали предпочитате обикновен и изчистен дизайн или по-траен вариант с допълнителна защита, в нашия асортимент ще намерите по нещо за всеки.Нашите калъфи са изработени от висококачествени материали и са предназначени за по-дълъг живот.Те са оборудвани с трайни клипове и джапанки, които държат телефона си място, дори по време на интензивна активност или движение.Освен това, много от нашите кобур снабдени с допълнителни функции, като джобове за съхранение на малки аксесоари или лесен достъп до жакове за слушалки.Така че защо да чакаме?Поръчайте нашата гама от кобур за мобилен телефон днес и започнете да се насладите на удобството и спокойствието на ума, които идват, когато телефонът ви е винаги под ръка!Отличителен материал : Висококачествена кожа + найлон с линия за колан с клипс, с уникален дизайн, лесна съвместимост с използването.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория