.

.

Ipetboom 2 бр. Изкуствени Коралови Декоративни Растения Декор Artificiales para Океански Декор Водни Растения за Аквариум с Декоративни Растения Аквариум Украса за вашия Аква?

Ipetboom 2 бр. Изкуствени Коралови Декоративни Растения Декор Artificiales para Океански Декор Водни Растения за Аквариум с

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Украса за вашия аквариум : За разлика от живи растения, пластмасови изкуствени растения не се нуждаят от светлина и други субстратите няма да умрат, не растат прекалено големи, не стават занемарено и непривлекателни.те не се нуждаят от подрязване и ще останат красиви сезон след сезон.Аквариумный Коралов Украшение : Това може да създаде жизнерадостную атмосфера в аквариуми, както и да осигури удобно скривалище за риби, достатъчно пространство, за да се риба може да плува вътре и наоколо.Аквариумный Нажежен Украшение : Пластмасово растение не може да декорирате аквариум, но и да се осигури риби удобни за скривалище.Пластмасово растение за аквариум : Прави вашия аквариум толкова истински и красиви цветове, наистина красят аквариум, чудесен декор за вашия аквариум за вас.Аксесоар за аквариум : Тези изкуствени растения се различават по яркостта.Превърнете вашия танк в околната среда i. Предпоставка включва 2 x украса за аквариум Характеристики - Тези изкуствени растения са много ярки.Превърнете аквариум в ярко и цветно обкръжение на фалшиви гъби фабрика. - Размер : Около 15,00 X10,00 X5,00 см / 5,89 X3,93 X1,97 см пластмасов аквариум за отглеждане на риба. - Материал : Пластмаса Декорация с имитация на водни растения. - Изкуствено растение за аквариум, произведено от пластмаса, може на време да се превърне растителни декорация. - Отлично украса за декориране на аквариума с реалистичен външен вид и визуална привлекателност. - Възпроизвеждайте естествена среда за защита и сигурност на пластмасови растения за аквариума с рибки. - Пластмасово растение не може да декорирате аквариум, но и да се осигури риби удобен подслон в аквариума. - Цвят : Сини, розови декоративни растения аквариум.Описание на продукта Опитните морски водорасли Изключителна изработка на производство позволява декориране на аквариума в продължение на известно време без леко избледняване.Украса от коралови растения Украса от изкуствена пластмаса от корали винаги ще запази реалистичен външен вид, който може да бъде добре приложен за декорация на аквариуми с рибки и разположение на резервоари за вода.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория