.

.

N/A / Двуетажни Кръгли чинии за подправки на 3,5 грама, Малка Купа за машата от неръждаема стомана, Чинии За макания суши, Соусницы, Купички за гарнитури, Чинии за закус?

N/A / Двуетажни Кръгли чинии за подправки на 3,5 грама, Малка Купа за машата от неръждаема стомана, Чинии За макания суши, Соусницы, Купички

BGN 9.49
Брой продукти
Налично за поръчка

【МНОГОЦЕЛЕВИ】 Контейнер за подправки идеален за сосове, мезета, ядки, подправки, кетчуп, сосове и др Отделни настройки подправки могат да предотвратят смесване на аромати 【Правилния размер】 4 чаши за потапяне в суши размер L 3,5 x H 1,2 инча (9 x 3 см), с капацитет 3,5 грама. Компактен дизайн, може да се поставят един върху друг и да не създават бъркотия в кухнята. 【ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО на】 Изработени от здрава неръждаема стомана, дебели и двуетажни мини купа за машата за еднократна употреба и трайно в продължение на целия срок на служба.Може да задържа топлината, студа и кисела смес. 【Лесно почистване】 Гладка метална повърхност улеснява почистването на мини-плочи за закуски с помощта на мека влакнести тъкани и перални машини. 【ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ】 Подходящ за дома, ресторанти, зали за обществено хранене, барбекю.Придайте на вашето масата за вечеря стилен външен вид. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 Контейнер за подправки идеален за сосове, мезета, ядки, подправки, кетчуп, сосове и др Отделни настройки подправки могат да предотвратят смесване на аромати. 【Правилния размер】 4 чаши за потапяне в суши размер L 3,5 x H 1,2 инча (9 x 3 см), с капацитет 3,5 грама. Компактен дизайн, може да се поставят един върху друг и да не създават бъркотия в кухнята. 【ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО на】 Изработени от здрава неръждаема стомана, дебели и двуетажни мини купа за машата за еднократна употреба и трайно в продължение на целия срок на служба.Може да задържа топлината, студа и кисела смес. 【Лесно почистване】 Гладка метална повърхност улеснява почистването на мини-плочи за закуски с помощта на мека влакнести тъкани и перални машини. 【ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ】 Подходящ за дома, ресторанти, зали за обществено хранене, барбекю.Придайте на вашето масата за вечеря стилен външен вид.Параметри Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : 3,5 х 1,2 инча (9 х 3 см) Капацитет : 3,5 грама Опаковка : 4 x купа за сос Стилен дизайн · Гладка, матова и двупластова от неръждаема стомана придава на продукт, лесен и елегантен вид.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория