.

.

PDGJG Портативен Тример за рязане на хартия с формат A4, Машина за рязане на хартия, Машина за ламиниране на снимки Занаятите Card (Цвят: бял, размер: 37 * 12,7 * 3 см)

PDGJG Портативен Тример за рязане на хартия с формат A4, Машина за рязане на хартия, Машина за ламиниране на снимки Занаятите Card (Цвят:

BGN 87.20
Брой продукти
Налично за поръчка

Портативен тример за хартия формат А4 за крафтова хартия, снимки, ламинирани хартия, картички и т Производителност на рязане до 10 листа (стандартна хартия 70 g /㎡), максимална дължина на рязане 32 см / 12,6 инча.При използване на нож от неръждаема стомана на острието напълно затворен, безопасно и не травмирует ръце.Два вида скали на повърхността, сантиметър и инчов, които са точни и ясни и могат да се отговори на различните нужди.Практичен и лесен, идеална за дом, офис, фото студио, рекламна печат и т. Портативен тример за хартия формат А4 за крафтовой хартия, снимки, ламинирани хартия, картички и т. Производителност на рязане до 10 листа (стандартна хартия 70 g/㎡), максимална дължина на рязане 32 см / 12,6 инча.При използване на нож от неръждаема стомана на острието напълно затворен, безопасно и не травмирует ръце.Два вида скали на повърхността, сантиметър и инчов, които са точни и ясни и могат да се отговори на различните нужди.Практичен и лесен, идеална за дом, офис, фото студио, рекламна печат и т. Характеристики : Портативен тример за хартия формат А4 за крафтовой хартия, снимки, ламинирани хартия, картички и т. Производителност на рязане до 10 листа (стандартна хартия 70 g /㎡), максимална дължина на рязане 32 см / 12,6 инча.При използване на нож от неръждаема стомана на острието напълно затворен, безопасно и не травмирует ръце.Два вида скали на повърхността, сантиметър и инчов, които са точни и ясни и могат да се отговори на различните нужди.Практичен и лесен, идеална за дом, офис, фото студио, рекламна печат и т. Технически характеристики : Бял Цветматериал : Ширина на рязане : 32 см макс. /12,6 инча Макс. Производителност на рязане : 10 листа (стандартна хартия 70 гр. / м2) Размер на продукта : 37 * 12,7 * 3 см/ 14.2 Тегло на продукта : 181 г / 6,4 грама опаковка Размер : 44.4 Тегло на опаковката : 256 г / 9,0 унции Опаковъчен лист : 1 * изрязване на Хартиени Бележки : 1. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория