.

.

Френските въздушни ноктите на краката Гланц Отгоре на ноктите на Краката са Къси с Цвете Прекрасно Квадратни Акрилни Режийни нокти на краката са залепени на Нокти?

Френските въздушни ноктите на краката Гланц Отгоре на ноктите на Краката са Къси с Цвете Прекрасно Квадратни Акрилни Режийни нокти на

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

【Изискан дизайн】 Къси квадратни режийни ноктите на краката си с дизайн на пълно покритие, прости и класически, модерни и елегантни, правят си ноктите на краката по-красиви, лесно привличат вниманието на околните за летен плаж 【Съдържанието на опаковката】 24 парчета къси квадратни режийни нокти с френски дизайн pink glitters 12 различни размери и безплатен достъп до основен набор от инструменти (jelly лепило, дървена пръчка, лепило за нокти) за маникюр, можете лесно да изпълни дизайн нокти в домашни условия ~. 【Висококачествени материали】 Протези за нокти на краката са изработени от висококачествена ABS-материал и служи за около седмица, но срокът на служба желеобразного гел е ограничен.Ние ви препоръчваме да използвате вашия собствен лепило. 【Лесно се нанася】 Не е нужно да прекарват много време и пари в маникюрном салон, вие можете да промените своя стил на ноктите за няколко минути, по всяко време и на всяко място в съответствие с вашето хоби или подходящи дрехи почивка. 【Повод】 Изкуствени нокти на краката създай свой собствен дизайн на ноктите на краката за сватби, партита, срещи почивен ден или специални случаи.Лятото дойде, нека тези кратки режийни ноктите на краката си, ще направят ноктите идеален избор за мода. 24шт Френч-преса за ноктите на краката си. 24шт Желеобразного гел за нокти. Лепило за нокти 1бр. Чанта за алкохол 1бр. Дървена пръчка от 1 бр. Използвайте пилочку за нокти, за полиране на гладка повърхност на ноктите на краката, за да може по-добре да забожда на ноктите на краката.Почистете и изсушете ноктите, така че те по-добре годни близо един до друг.Изберете подходящ двупосочен лепило, отрежете с ножица неподходящую част и залепете 1 двустранен стикер за нокти в обратна посока накладного на ноктите (или използвайте вашия собствен лепило за нокти).Нарежете новият ноктите в съответствие с вашите нужди.Потопете ноктите на краката си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория