.

.

uvce 16 бр. на Буш за гнезда за колелце с Кръгли Вложки, Мъничета за Определяне на пръчки за колелце за колелце, Зажимное Пръстен за Колелце, Крака на стола, Подмяна на Д?

uvce 16 бр. на Буш за гнезда за колелце с Кръгли Вложки, Мъничета за Определяне на пръчки за колелце за колелце, Зажимное Пръстен

BGN 4.66
Брой продукти
Налично за поръчка

Име на продукта : Втулка за гнездо на колела Качествени материал : този пластмасова капачка за поставяне на гнездото за количка е изработен от PP / PA, безопасни материали, здрав и издръжлив, него не е лесно да се повреди и той има дълъг срок на служба.Подходящ за ролки, ленти за китки, крака на стола и т. Общият размер : 33 х 16 мм /1,3 "x 0,63" (Д * Макс. Г); Вътрешен диаметър : 8 мм/0,31"; подходящ за повечето размери джанти пръти.Съдържание на пакета : 16шт х Втулка за гнездо на валяк.Име на продукта : Втулка за гнездо на колела. Качествени материал : този пластмасова капачка за поставяне на гнездото за количка е изработен от PP / PA, безопасни материали, здрав и издръжлив, него не е лесно да се повреди и той има дълъг срок на служба.Подходящ за ролки, ленти за китки, крака на стола и т. Общият размер : 33 х 16 мм /1,3 "x 0,63" (Д * Макс. Г); Вътрешен диаметър : 8 мм/0,31"; подходящ за повечето размери джанти пръти.Съдържание на пакета : 16шт х Втулка за гнездо на валяк.Тези вложени вложки се използват за покриване на открито метални леярски колела при монтаж.Стабилност и добър за премахване на шум от колелата.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория