.

.

FIEESWARM 2 Опаковки, Възглавница за сядане на стадиона с подгряване, Възглавници за сядане по трибуните, Сгъваема и Преносима Тънка Градинска Топло с Ультрамалым блок ?

FIEESWARM 2 Опаковки, Възглавница за сядане на стадиона с подгряване, Възглавници за сядане по трибуните, Сгъваема и Преносима

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

????? ??? ???????? ?????? : Нашата топло тежи цял четвърт фунт, тя е тънка и сгъваемаГо ultralight тегло позволява лесно да го носите със себе си или да се сложи в раница или чанта.Топло е водоустойчив, разположен в приятен нескользящий калъф от изкуствена кожа и лесно се захранва от захранването. ????? ??? ??????? ?????????? : Ако обичате природата на открито, по време на лов и риболов, е важно да запазите топлината и бдителност.Нашият нагревател за седалки с захранван от USB-живот на батерията - доброто решение.Това е също много подходящ за къмпинг.Това ще ви помогне да си спален чувал на топло и уютно.Тъй като тя е водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за това, че в него се случва късо съединение.Той е здрав и надежден. ???????? ???????? & ??????????? : Най-малки и лесно преносими зарядно устройство с капацитет от 10 000 mah, размер на по-малко от кредитната ви карта.Лесно можете да го поставите в джоба си, клатч или чанта.В същото време тя може да се използва за различни сценарии на употреба, както и за решаване на проблема е необходим само един захранване.Застроена площ на блока на захранване е 3,1 х 2,3 х 1,1 инча и тежи той само 6,3 грама.Това е услужлив помощник в ежедневните пътувания. ?????? ???? : Нашият мат - това не само е отличен преносим топло за стадиона.Стол Fieswarm идеален за всеки активен отдих, който ви харесва : лов, къмпинг, риболов или спортни събития.Неговата преносимост го прави толкова гъвкав, че той дори е отличен офис аксесоар. ???????? ????????????? : Захранващ Блок съвместим с i Phone, i Watch, Air Pods, Samsung Galaxy, повечето други смартфони, таблети, устройства Bluetooth, жилетки с подгряване и всички продукти FIEESWARM за отопление и т. може да се зарежда 4-6 пъти с помощта на две дупки, че е подходящ за занимания на закрито и открито, като например пътуване и т., както и е подходящ за употреба в няколко сценария. (Забележка : Този продукт се предлага с набор Tye-C. На???????? ?????? ??? ????? ??? ??????? : Вие все още използвате традиционната громоздкую електрическа възглавничка?Ние използваме модерна графеновый материал и низковольтную технология USB.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория