.

.

Баскетболно игрище Пластмасови Клипборды с Метален Клипс Писмо Размер Клипборда Нископрофилни Клипборды за Детска Офис клас Декоративни - A4 (9 инча x 12,5 инча)

Баскетболно игрище Пластмасови Клипборды с Метален Клипс Писмо Размер Клипборда Нископрофилни Клипборды за Детска Офис клас Декоративни

BGN 1.33
Брой продукти
Налично за поръчка

* 【Стандартен размер и удобна переноска】 : Стандартен размер на 125 x 9, този клипборда формат letter може да побере до 80-100 листа хартия във формат A4 или letter size.Здрав и лек, подходящ за повечето портфейли, подходящ по време на транспортирането. * 【Дебел и здрав материал PVC】 : Изработен е от висококачествен акрил (PVC) плоча с дебелина 0,25 виж Този буфер с размер на буквата не ще царапаться толкова лесно, колкото е лоша пластмасова дъска.Здрав и може да се използва в продължение на дълго време. * 【Метална скоба и удобно подвешивание】 : Този буфер с размер на буквата е оборудван с плосък метален клипс, който предпазва хартията от падане.Плъзгаща се кука на върха, му може да бъде окачен директно на стената и да напусне, когато в него няма нужда. * 【Удобна фиксация и сладък принт】 : Гладка повърхност със заоблени ръбове и ъгли, осигурявайки удобна фиксация.Буфер с размер на буква е отпечатана ясни харесван от модели, добро и точно. * 【Универсален и перфектен подарък】 : идеален за офис, клас, на семинари, на децата, учениците, учителите, медицинските сестри или други любители на канцеларски материали.Също така е чудесен подарък за коледа, подарък за рожден ден, подарък за деня на благодарността.Покажете своя безупречен вкус с помощта на нашия буфер с размер на буквата!.5 x 9 см * Материал : PVC, акрилна бяла дъска * Функции : - Плоски метални скоба : задържа до 80-100 листа хартия във формат А4 или letter, не отпадане на техните нито един. -Плъзгаща се кука : вешается на стена за спестяване на място, да се отдръпва, когато не е необходимо. - здрав буфер за обмен с дебелина 0,25 см : гладка повърхност и заоблени ръбове, които не са толкова лесно да се надраска, като пластмасова дъска, предпазват от износване. -Изискана и ясен печат : за да покаже своя моден вкус и дайте да ви добро настроение. -Широко се използва : Клипборда много подходяща за офис, училище, класна стая, деца, учители, медицински сестри, лекар.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория