.

.

Резервни части за инструменти на Ново Метално Тренировка 10ШТ 6 мм Тренировка С Диамант Покритие Теракот Керамика Стъкло дупката удари Сребърен Пробивна Инструмен?

Резервни части за инструменти на Ново Метално Тренировка 10ШТ 6 мм Тренировка С Диамант Покритие Теракот Керамика Стъкло дупката удари

BGN 34.13
Брой продукти
Налично за поръчка

Тип : части за ръчни инструментиНомер на модел : 28628.Ново висококачествено тренировка за метал 10шт 6 мм Тренировка с диамант покритие Теракот Керамика Стъкло дупката удари Сребърен Пробивна инструмент HR Описание на Технически характеристики : Материал : метал, Диаметър на отвора за рязане : 6 мм, Диаметър на отвора в хвостовике : 4 мм Диаметър джолан (прибл.) : 6 мм Обща дължина : 50 мм Размер : 5*0.6 cm It може да изпълнява чист, гладко рязане, без разкъсани краища и явления тремора. Малка устойчивост на надрезам, подобрена скорост на отваряне. Отличен за изпълнение на чисти и чист отвори в стъкло и плочки. Конструкция с фитил с диамант покритие и издръжлив метален корпус, осигурява добра производителност и по-дълъг живот. В комплекта са включени 10 x трион за рязане на отвори в стъкло Доставка Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача, митница и поща изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).Политика на връщане Ние приемаме заявки за връщане на стоките по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на стока Характеристики : Тип : подробности за ръчни инструменти Номер на модела : 28628 Поръчка : Да.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория