.

.

Штабелируемые Контейнери за съхранение на 3 опаковки, Сгъваеми Пластмасови Кутии за съхранение, Контейнери с капаци за хол, спалня, гардеробна, хотел или офис - (Раз?

Штабелируемые Контейнери за съхранение на 3 опаковки, Сгъваеми Пластмасови Кутии за съхранение, Контейнери с капаци за хол,

BGN 207.98
Брой продукти
Налично за поръчка

【Сгъваем】 Нашите висококачествени красиви кутии за съхранение лесно да се сгъва само за 3 секунди, да се определят не трябва, просто издърпайте нагоре или кори на страничната част на кутиятаВисочина на кутията в сгънат вид е общо 6,2 см, лесно можете да я вземете със себе си на всяко място, а също така се използват за съхранение на малки неща в багажника на колата си. 【Дебел материал】 Сверхпрочный кутия за съхранение, изработен от высокоплотного дебела пластмаса полипропилен, без миризма, издържа на натоварването над 110 кг, а най-висококачествени материали правят този кутия за съхранение с висока удар, здрави механични свойства, устойчиви на различни органични вещества, киселинна и алкална корозия, които не са толкова лесно да се деформира и на крек. 【Штабелируемый дизайн】 Горния капак пластмасови чекмеджета за съхранение изпълнена с вдлъбнатини, която е удобна за полагане и използване.Многослойни за полагане без слайдове, което позволява пълноценно използване на пространството. 【Лесно се движи】Кутии за съхранение с капак, оборудвани с 4 малки подвижни ролки-долу, че е удобно и спестява време. 【Многофункционален】 Сгъваеми организаторите за съхранение може да се използва в няколко сценария.Може да се използва за съхраняване на дрехи, закуски, книги, снимки, обувки, играчки и т., Настанени в спалнята, в кухнята, на открито, в килера, в леглото, в колата, на рафтовете на гардероба и т., едновременно красив и практичен.Когато не се използва, можете да се сгъват и прибират заедно, което дава възможност да се спести много място. штабелируемые контейнери за съхранение на 3 опаковки, сгъваеми пластмасови кутии за съхранение, контейнери с капаци за хол, спалня, гардеробна, хотел или офис.Имаш ли все още болки в главата поради мръсни багажника?Все още притеснен за мръсни предмети?Не се притеснявайте, тази сгъваема и преносима кутия ще ви позволи да се сбогува със своите проблеми, разпределени неочаквани предмети, които вие не използвате, и да бъде организиран човек, спестяване на пространство и време.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория