.

.

Happyyami Cupcake Класически Плодови Чиния в Европейски Стил се Тава за Сушени плодове Хартиени Чашки за Бонбони Ретро Тава Златни Чинии За Кифли Европейската Десерт Пост?

Happyyami Cupcake Класически Плодови Чиния в Европейски Стил се Тава за Сушени плодове Хартиени Чашки за Бонбони Ретро Тава Златни

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Елегантен тава : обекти за съхранение, подаръци за вашето семейство и приятели, за вашия дом е придобила нов видДекоративен тава : Стабилен дисплей, портативен дизайн, лесно се отстранява, здрав, не се поддава на деформация.Бонбони тарелочки : Формата е по-мека и реалистична, цвят светъл и не избледнява.Тава за продукти : достатъчно просторен за съхранение на вашите закуски, бонбони, сушени плодове, ядки.Тава за сушени плодове : Изработен е от висококачествено желязо и стъкло, различна здравина и лекота.Елегантен тава : обекти за съхранение, подаръци за вашето семейство и приятели, за вашия дом е придобила нов вид.Декоративен тава : Стабилен дисплей, портативен дизайн, лесно се отстранява, здрав, не се поддава на деформация.Бонбони тарелочки : Формата е по-мека и реалистична, цвят светъл и не избледнява.Тава за продукти : достатъчно просторен за съхранение на вашите закуски, бонбони, сушени плодове, ядки.Тава за сушени плодове : Изработен е от висококачествено желязо и стъкло, различна здравина и лекота.Осъществяване на списък 1 х Тава за плодове Характеристики -Размер : 45,50 X35,00 X35,00 см. / 17,88 X13,76 X13 Европейската поставка за кексчета. -Цвят : Златна чиния за съхранение на продукти -Материал : Желязо + стъклена чиния за плодове -Креативен дизайн, той се съчетава с различни видове хотелски плодов тава в стил домашен интериор. -Приложимо към различни сцени, като например чинии за съхранение на продукти у дома, в хотела, на парти, на пикник и т. - iron художествен материал, творчески класически европейски стил, натурална и красива чиния за предястие. -И това може да стане добър подарък за нов дом, за приятелите си, да им се радвате на европейската поставка за десерти. Чиния за подаване на закуски изработени от висококачествени материали, така че тя е безопасна и може да бъде тавата за съхранение на следобеден чай.Информация за стоки, Реколта сладкарница чиния за съхранение на закуски, плодове, бисквити, бонбони и т.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория