.

.

Ipetboom 6 бр. кор. Украса за Гекони, Украшение, Местообитания, Размножаване Брадати Сухоземни Растения, Изкуствени Декор От Кактуси, Имитация на Микро-Земноводни, Стил ?

Ipetboom 6 бр. кор. Украса за Гекони, Украшение, Местообитания, Размножаване Брадати Сухоземни Растения, Изкуствени Декор От Кактуси,

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Украса за ландшафтен дизайн от изкуствена кактус : Мини-изкуствен кактус - и естествен външен вид, много ярка и изглежда като истински растенияИзкуствени декорации за местообитания : Аксесоари за ландшафтен дизайн в кутия за влечуги - Набор от имитации на декоративни растения от два различни вида.Изкуствена пълзящо растение : Много безопасно за вашите малки влечуги, това е много хареса.Декор от растения, скрывающий влечуги : Реалистичен и естествен външен вид, много ярка и изглежда като истински растения.Реалистични сукуленти : украса на кутии за влечуги, много естествено и красиво.Украса за ландшафтен дизайн от изкуствена кактус : Мини-изкуствен кактус - и естествен външен вид, много ярка и изглежда като истински растения.Изкуствени декорации за местообитания : Аксесоари за ландшафтен дизайн в кутия за влечуги - Набор от имитации на декоративни растения от два различни вида.Изкуствена пълзящо растение : Много безопасно за вашите малки влечуги, това е много хареса.Декор от растения, скрывающий влечуги : Реалистичен и естествен външен вид, много ярка и изглежда като истински растения.Реалистични сукуленти : украса на кутии за влечуги, много естествено и красиво.Пакетът включва 6 x декори за моделиране на растенията Особености - Материал : смола и пластмасови изкуствени растения среда. - Създайте приятна естествена и свежа среда за отглеждане на влечуги, украсете кутия за влечуги. - Много безопасно за вашите малки влечуги, те много ще се зарадват на аксесоари за озеленяване кутия за влечуги. - Използвайте висококачествена смола и пластмаса за трайно и устойчиво използване на изкуствени растения Terra. -Забележка : Този продукт представлява листа терариум за влечуги в 2 стилове. - Цвят : Разноцветни фалшиви террариумные растения. - украса на кутии за влечуги, много естествена и красива украса за вашия аквариум. - Те създават уникално усещане на околната среда.Превърнете кутия за влечуги в уникален декоративен растителен декор, скрывающий влечуги.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория