.

.

Yardwe 45 бр. декорации Реалистичен украшение за езерото См листа, плаващи листа, лотос, специална риба, фалшиви водоем, резервоар за вода, широколистни накладки, Ева им?

Yardwe 45 бр. декорации Реалистичен украшение за езерото См листа, плаващи листа, лотос, специална риба, фалшиви водоем, резервоар за

BGN 12.48
Брой продукти
Налично за поръчка

Изкуствени РАСТЕНИЯ за езерце с листа от лотос - подходящи за рыбоводных езера, фонтани, аквариуми и декорация на аквариуми, мнения, драма и танциТези изкуствени плаващи листа красиви.ЛИСТА от лотос за езерото-ВИСОКО качество : Този вид изкуствени листа на лотос за аквариуми е изработена от висококачествени материали, траен, нетоксичен и екологичен, сигурно за риба и вода и не избледняват с времето.ПЛАВАЩИТЕ ЛИСТА на ЛИЛИИ-Висококачествена имитация на листа на лотос, Изкуствени листа на лотос, Здрава листа на лотос.ВОДНА ЛИЛИЯ - С ярък цвят, естествено, външния вид, безопасни за риба, може да се задържи на повърхността на водата светло.ИЗКУСТВЕНИ ВОДНИ ЛИЛИИ LOTUS - Тези изкуствени плаващи листа предоставят реалистична красотата на гу Изкуствени РАСТЕНИЯ за езерце с листа от лотос - подходящи за рыбоводных езера, фонтани, аквариуми и декорация на аквариуми, мнения, драма и танци.Тези изкуствени плаващи листа красиви.ЛИСТА от лотос за езерото-ВИСОКО качество : Този вид изкуствени листа на лотос за аквариуми е изработена от висококачествени материали, траен, нетоксичен и екологичен, сигурно за риба и вода и не избледняват с времето.ПЛАВАЩИТЕ ЛИСТА на ЛИЛИИ-Висококачествена имитация на листа на лотос, Изкуствени листа на лотос, Здрава листа на лотос.ВОДНА ЛИЛИЯ - С ярък цвят, естествено, външния вид, безопасни за риба, може да се задържи на повърхността на водата светло.ИЗКУСТВЕНИ ВОДНИ ЛИЛИИ LOTUS - Тези изкуствени плаващи листа предоставят реалистична красотата i. Списък на пакетите 15 x изкуствени листа на лотос Характеристики - Цвят : зелен. - Също е добра украса за представяне, подпори, драма и танци. - Имитация на листа от лотос от висококачествен материал EVA, може да се използва повторно. - Можете да ги използвате за украса на езерцето в задния двор или аквариум в хола. - Размер : около 22,00 X22,00 X0,10 см /8,65 X8,65 X0,04 инча. - Рибите обичат да се крият сред растенията за безопасност, така че можете да ги съберете във вашия аквариум.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория